Wednesday, March 19, 2008

balik kampung

Posted by NaZa at 4:07 PM
semalam dah apply cuti utk jumaat ni. esok maulidur rasul.. so plan nk balik kg la. lama dah x balik.. last balik johor aidiladha baru ni. memula pk macam malas je nak balik. yela. skang ni byk nk guna duit. nak bayo deposit api air lagi, tinted kete, wax kete.. (kete baru) hihihi.. pastu abg ada meeting ngn org kedai makan tu esok, nk discuss psl website dia. tp lepas pk banyak kali n mak n abah pun dah tanya2 bile nak balik. so balik jela.. lgpun pasni xde dah cuti. bulan 5 nnt nk balik tganu plak muhaimin kawin. bile lagi nak test kete baru kan. hihih jarak jauh...

tengah plan nak wat apa balik kampung. nak ajak abg pi tai tak beli baju .. ekekekek... pastu pi danga bay la.. bawak fakhry.. xpernah lagi bawak fakhry jalan2 kat jo
hor.. yela dulu dia kecik lg. leceh la nk bawak jalan. skang ni dah beso sket ok la.. cuma xlarat nak dokong la.. klu dia xmoh doh dlm stroller dia. huhuuh..

gambo kt atas ni fakhry at 7 months.. dah besar dah anak mama...

1 comments on "balik kampung"

kirana on March 21, 2008 at 10:55 AM said...

peeewiit ..test keta baruuuu hhihii

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal