Sunday, March 30, 2008

my car

Posted by NaZa at 5:16 PM
baru beli kete baru.. tp dah 2weeks pakai.. saje je nk wat entry pasal kete. hihih.. kete kenari dh jual dah.. malas dah nk pk pasal kenari tu.. byk sgt rosak nya. hopefully bile beli kete baru ni xde la problem.. tp ada gak problemnya. lampu led yg kt tpt meter tu asyik nyala je.. pastu utk utk seat belt xnyala langsung.. pastu yg kt atas tu.. tah apa namanya yg ada cermin leh betul2kan tudung tu. ekekke.. kkdg tanggal2. huhuh... aritu masa 1st service nk repair seme tu.. tp kedai tu x uptodate.. hihi.. laptop dia x update nk betulkan seme tu.. kena pi proton i-care kt glenmarie tu.. emm tah bile nk pi.. yela kan kerja. pulak tu skang ni abg bz xleh la nk monteng slalu..

semalam lps pi post office amik surat berdaftar abg. pi raytech. ada appointment kul 12. so lps dengo mulut2 manis SA kedai tu.. pasang la tinted kt pesona ku itu.. harganya? hihihi.. biarlah rahsia. tp kitorg dpt voucher rm150 masa beli kete tu. lps tu pi bandar tun razak bayar sewa umah.. pi umah sepupu asben baru pindah situ.. ingatkan bleh la test kete baru tinted tu.. hujan la plak.. xbleh la tahu tahap kepanasan.. tp td tghari kuar pi giant sat.. masuk kete, xde la panas sgt macam selalu2 tu... kire ok la.. ada warranty 5years..

camne yek klu korang tgh makan, tetiba ada org offer nk pegang baby kite?.. bagi ke x? huhuhu.. jumaat malam lepas. sepupu2 asben dr tganu dtg.. so ajak pi makan satay kt awan besar.. tgh2 makan+ borak, fakhry plak sepupu dia pegang, tgh melonjat2 kesukaan. tetiba ada makcik aka akak kot.. yg keje kt kedai makan tu, or tokeikedai kot. offer nk pegang fakhry. aku jd cam tergamam plak. fakhry plak tu xtakut org. aku xtau nk ckp apa.. dia pegang bwk tpt lain.. aku dah pk macam2. yela.. skang ni kan ada kes culik budak. mana tau tetiba dia bawak lari anak aku masuk dlm kete? sape nk tolong. pastu sepupu laki2 dia berdiri kt tepi tembok konon2 hisap rokok.. sambil2 tu tengok la akak tu ngn fakhry... aku pun dah xde selera nk makan... abih kan air.. ajak abg blah dr situ.. masa nk amik fakhry akak tu tgh ckp tepon.. xmoh lepas kan fakhry.. lps abih tepon.. dia tanya la fakhry bape bulan.. pastu dia ckp. masa umur anak dia baya fakhry la anak dia meninggal.. huhuhu.. sian plak.. dosa plak pk bukan2. hihih.. tp yela.. kite kena la pk macam2 kan.. mana la tau apa2 jadi.. nangis x berlagu la..

1 comments on "my car"

kirana on March 31, 2008 at 12:16 PM said...

brp tinted?

aku rasa cm nk culik anak ko jer org tu ehehhee..

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal