Monday, April 28, 2008

biru dahi kiriku...

Posted by NaZa at 11:31 AM
jatuh lagi si fakhry ni... ni jatuh tertonggeng. eh betul ke? .. kepala atas simen, kaki still atas katil.. aku rasa dia panjat bantal yg aku kepong dia kt ujung katil tu.. sbb tu leh jatuh camtu... abih benjol dahi kiri dia.. aku tuam dah. tp still ada kesan. maybe sbb aku wat xlama kot.. tp xde la nampak sgt. tp masa anto pi umah bbstr. awal2 aku dh cakap.. nnt dia call plak tanya pesal lebam hihih... bbstr fakhry ni teliti sket. lepas aku anto, dia pi belek2 dulu fakhry, klu ada apa2 dia call aku. pastu kkdg kena bebel gak. huhuh.. hopefully xde kesan psl dia jatuh ni. bukan apa.. kot ada effect lain. macam sepupu asben aku, jatuh pecah gegendang telinga, dh skang jd OKU. huhu. pastu akak opis aku ni ckp, klu demam or nangis berterusan pi check doctor kot la ada air dlm kepala.. Ya Allah jauhkan la..


skang ni fakhry lasak tul.. bbstr dia pun cakap camtu.. abih wayar tepon umah dia , fakhry tarik.. sampai tercabut seme.. pastu xleh kena tinggal sorang2. kena jengah2kan muka kt dia.. klu x, dia jerit+menangis.. rasanya dia dh kenal org kot. kt umah bbstr dia, xnak ngn org lain dah.. ngn bbstr dia je.. klu aku anto, mula dah tunjuk muka yg semacam.. rasanya xlama lg, nangis kot klu kena tinggal. huhuhu... klu tido pun nk suh aku peluk aje.. ada sekali tu tepuk2 xnak tido. asben aku pegang pun xnak. last2 aku baring n letak dia atas dada aku.. terus dia tido. jenuh nak pegang dia xnak kasi jatuh.. manja sgt..

0 comments on "biru dahi kiriku..."

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal