Wednesday, April 23, 2008

I want I want

Posted by NaZa at 10:47 AM


lama teringin nak menjahit... rasanya klu dh beli mesti kena menjahit kan.. hihih klu x, jadi tukun plak dlm umah n ada kang org menjeling je tiap2 hari. haha.. sbb aku suka simpan tukun dlm umah... tp xde la aku nak beli yg ni. mahal tu.. ekek 1899.. tp yg bestnya mesin ni leh jahit sembat.. so xyah la aku sembat pakai tangan.. mmg pemalas la.. hahah... klu dpt yg cikai2nya 200 pun xpe sebenonya .. asalkan start menjahit.. dah cari kt c4 ada yg 250 xlawo plak tu.. uhuhu.. nak cari yg leh jahit lurus je.. xyah mahal2 sgt... brand singer paling murah 695. mahal2..

Features ·
7 stitch patterns available at the turn of a dial·
Built in 4 step buttonholer that sews buttonholes of any length·
Up to 5.0mm stitch width·
Various choices of stitch pattern·
Built-in storage·
Handy Free Arm ·
Convenient for sewing tubular, hard to reach areas of garment such as sleeves & cuff etc
Price: RM 695 (WM) RM 715 (EM


lagi satu yg aku nak oven.. kt umah ada microwave tp xleh la nk wat cake, biskut2 tu.. tuk defrost bleh la.. panggang2 sket.. brand cap ayam pun xpe. heheheh.. yg ni dah lama nak beli dr b4 pregnant sampai skang.. huhuhu.. harap2 org tu baca la n paham.. ekekkeke

3 comments on "I want I want"

kirana on April 24, 2008 at 8:30 AM said...

wah nk jadi wanita sejati dahhhh.... :)
beli la mesin jahit tu..nnt aku upah kat ko baju

noniey alias on April 25, 2008 at 12:21 PM said...

mula2 aku baca, aku rasa biasa je. tapi tiba2 sampai kat ayat last tuh, aku gelak giler...

alahai faiz, kesian lah kat ko dapat isteri yang terus terang dalam blog nih. hehehe.nak aku pujuk faiz gak ke? hehehe

faiz, kalau ko baca blog nih, kesian lah kat wife ko naza ni, yang aku pun tak tau berapa kali sebulan dia akan guna mesin jahit tu kalau dia beli.. jangan marah naza..

Anonymous said...

bukannya xnak beli..hajat tu bagus tp saya rase korang tau dah jawapannya....

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal