Monday, May 5, 2008

Balik KT

Posted by NaZa at 11:33 AM
KT stand for kota tinggi bukan kuala terengganu yek. ekekek... akhirnya jd gak blk kampung. punya la leceh nk approve cuti abg tu. mlm tu br bos dia msg. so ptg khamis blk. sbb pagi tu abg ada intvw keje... terus dpt keje. so cuti ni abg pening pk pasal nk berenti ke x. huhuh

fakhry well behave la dlm kete. cuma memula je meragam xnak dok dlm carseat dia. pastu dia ngantuk. last2 tido.. dh dekat sampai kampung dia bgn xnak dok dlm carseat. hari jumaat pagi aku pi taitak kt kota. kt sini baju seme murah2. rambang mata aku. blouse rm25.. kt forum wmc tu diorg jual rm40... baju kurung rm30. aku beli sepasang kurung riau. bleh la wat pi keje. kain2 seme murah. rm15, rm20. nk beli pun cam.. "alahai murahnye.. ".. ekekke.. yg pattern skang ni batik angkasawan la.. kt kl rm35 kot.. last2 beli sepasang je.. sbb dh kelabu mata.. ingat nk beli thai silk sepasang ngn abg.. rm50 je.. kt luar rm100 kot.. tp cam awal la plak nk beli baju raya... hihi.. plan nk pi jakel tampoi. tp adik ckp ramai org. baik xyah pi. sbb skang kan tgh sale..

ptg tu kitorg pi desaru, ngn mak abah + adik. xmandi pun. ombak cam kuat je, mcm air pasang. aku cecah kaki kt air.. bile ombak dtg. mak n asben aku dh jerit2 suh naik. ekekek... boring2.. rasa nk bawak fakhry main air, aku rasa abih kena bebel nnt dlm kete. huhhu... kejap je.. pastu balik.. tu pun ada parents bior kan anak2 diorg mandi.. mak aku kata. klu dia dh amik kayu kejo suh naik. hahah...


gambo kt desaru... with my family

sabtu plan nk pi danga bay.. tp cam malas je. lgpun mak abah pi rewang.. so ptg dlm kul 4 lebih kitorg pi tmn u. nk jumpa jani... ada kenduri kawin saiful kawan abg kt alumni tmn u. tp sbb ujan tghari tu.. xpi la.. so abg jumpa la kwn2 dia azu.. sian je putus tunang.. tunang dia balik semula ngn bf lama dia.. azu ni ok gak luaran dia. hihih.. hensem pun hensem. tp xde makwe plak. dia ckp.. sape la nk kt dia dok dlm kebun2 tebu.. dia keje ngn kilang gula kt perlis tu.. kayo tu..

baru ni kan ada kes yg budak kena tangkap sbb ugut bunuh karpal singh.. budak tu kolej tpt jani keje. dah la jani yg jaga lab tpt dia post comment tu.. dia plak kene pi balai soal siasat. huhuh... mak dah call tanya bile nk balik.. hhihi.. kul 11.30 sampai umah. sib baik malam tu fakhry xmeragam. klu x kena bebel...

first time dok kt baby chair. masa ni kt pizza hut. suka betul dia sampai seme staff kt situ tegor sbb bising sgt... ingatkan xnak duduk sbb dulu dh pernah test, asyik nk bgn je.. gambo last ni mmg sensored sket. ekekke.. asben aku pun tego gak... hahah

hujung bulan ni nk blk KT satu lg.. dah la blom dpt gaji lg time tu. camne ni. huhuh.. ada la rezeki kot...

5 comments on "Balik KT"

BlackCatz on May 5, 2008 at 4:44 PM said...

hi..thanks for dropping by my blog..uish baby u..sungguh sensored gambo last tuh,..siap meleleh2 air liur..heee..

okinokiyo on May 5, 2008 at 7:17 PM said...

fakhry...
kecik2 dah pandaiiiii.meh sini auntie jentik tgn kekkeke..naza, konpius kejap aku baca Kota tinggi, kejap KTganu...haha

kirana on May 6, 2008 at 8:30 AM said...

oit jelesnya menshopping baju murah...ish awat murah tue..

fakhry..kecik2 dah pandai ek..sapa ajar tu wat cam tu...

NaZa on May 6, 2008 at 9:17 AM said...

naza to blackcatz - hi.. my asben pun terkejut tgk gambo tu. ekek

naza to okinokiyo - aku ngn faiz ni sama part KT la. mmg sesuai la kirenya. :p

naza to kirana - murah woo baju, tudung kt situ, ramai yg amik bundle pastu jual. bangla la paling ramai. ekek

niza said...

hi kak naza... waaah~ suma dah jadi blogger nih... bagus2...

besar dah fakhry ek... bila la dapat cubit2 pipi dia yer.. hehe...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal