Wednesday, May 21, 2008

Pose ganti

Posted by NaZa at 9:41 AM
masa aku bersalinkan fakhry dulu... berpantang dalam bulan pose.. aku just pose 8 hari sajerk... huuhu.. so kena ganti 22hari. banyak tu... sehari pun aku xganti lg. ramadhan pun dah nak datang.. bulan 9 yek.. skang bulan 5 nak masuk 6.. 3bulan lg. bebudak opismate aku ni rajin tul kirekan bape ari aku kena pose dlm sebulan klu b4 bln pose sampai... so smlm aku pun berpose ganti.. penat giler.. yela.. mcm klu kite 1st time pose awal ramadhan kan... kan penat sgt... mmg xwat keje pun kt opis. pulak tu boss xde.. bebudak ni pun ramai yg cuti lagi.. tangan ni plak rajin tul mengklik website resepi2... kureng pahala aku tgk makanan kekekke...

so tinggal la 21st to go.. sape nak tolong ganti kan utk aku. huhuhu... smlm balik awal. 5.30 dh cabut dr opis. abg halfday. dia plak demam + batuk + selsema... sian je.. aku masak sambal udang + kobis tumis air... tp xabih pun. xde selera.. huhu.. slalu abg tambah makan. but sbb xsihat, sket je dia mkn... so pg ni aku bwk pi opis makan breakfast. nape aku xpose arini? emm.. xleh pose slalu... sbb weken ni nk blk kg. nnt MIL aku tanya nape kurus. masalah aku ni klu dah pose.. mesti mood makan tu kurang dah.. mkn ciput je.. nk cr balik mood makan tu lambat sket datangnyer. so utk mengelakkan kena bebel aku kurus sgt. better aku pose lps blk kg. hihih...

malam td fakhry tido awal. kul 9. skang ni mmg dia tido awal.. sng sket aku nk wat keje lain. bbstr dia ckp siang mmg dia lasak sgt. xnak tido. sbb tu mlm penat.. tp yg xbestnya. tadi kul 5 dia bgn, dia xnak tido dah. huhuhuuh.. letak atas katil aku, dia nk turun katil, aku tutup pintu, dia ketuk pintu suh bukak.. dah kitorg ngantuk sgt.. letak balik dlm babycot dia. membebel la dia dlm tu.. xleh gerak2.. lepas tu .. aku angkat, suh tido sblh aku.. xnak gak tu.. nk turun katil gak. sian papa dia. dh la xsihat, pastu si fakhry panjat2 dia plak.. last2 letak balik dlm bbcot. dia dh mendayu2 sore. ekekek... tula anak mama, sape suh xnak tido... dlm kul 6.30 br nak tido.. ish2.. dah terlajak subuh aku. ihihih..

1 comments on "Pose ganti"

kirana on May 22, 2008 at 11:53 AM said...

alalala cian nya diaaaaaaa...mai nk tolong ganti hihihihi

sabar2 yer..i posa penuh :)

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal