Thursday, May 8, 2008

tag:top 5 prezies

Posted by NaZa at 4:19 PM
di tag oleh cik kirana suka sgt tag aku.. dah warning jgn tag aku lg tu.. ekekek.. tp aku suka tag kali ni. so aku rajin la nk wat. ..hihih

list out top 5 present that u wish for

1. mesin jahit - dah ada dlm entry my wishlist aku. ekekke.. leh jahit baju raya, langsir umah baru. ambik upah jahit langsit umah kirana.. umah dia byk tingkap. hahaha

2. oven - ni ada dlm wishlist aku . nak masak cake, cookies.. utk raya. hahah

3. PS2 - dah lama teringin utk memiliki PS2. aku xpernah main bende alah ni.. tp mmg teringin ssgt la bile tgk dlm website org jual mende2 ni. huhuhu

4. melancong... xkire la kt ne.. langkawi kot. sbb xpernah sampai.. abg dh sampai. huhuh

5. brg kemas.... emas 999, 916, bukan silver, bukan zhulian. :p... leh kumpul harta secara senyap.. ekekke

sape nak bg present kt aku ni.. aku dh list kan ni.. bulan 6 bday aku. ekekek...

4 comments on "tag:top 5 prezies"

kirana on May 9, 2008 at 8:55 AM said...

laju ja jawab ek
sempatke nk main PS2 tu..kot nantinya fakhry yg main

noniey alias on May 14, 2008 at 10:11 AM said...

tak yah lah naza ps2.. macam laki aku, nak sangat ps2.. last2 bila aku dah bagi hadiah kat dia, bukan main sangat pun.. bila dah ada anak ni, lagi lah ko tak sempat nak main.. baru je on, fakhry dah off..hehee

NaZa on May 14, 2008 at 1:58 PM said...

naza to kirana - tag psl prezie aku leh jwb cepat. kekek

naza to noni - ko bg jela yg iqbal punye kt aku. ekekekke

noniey alias on May 15, 2008 at 11:42 AM said...

kuikuikuikuikuikui..

tu hadiah hantaran aku kat dia daaa

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal