Tuesday, June 17, 2008

durian n 10months..

Posted by NaZa at 10:51 AM
smlm aku pose.. yeye.. tinggal 20 hr lg. bile pose mesti mengidam nk makan mcm2. ekek.. so ptg smlm msg abg.. nk mkn durian. abg ckp klu jumpa dia beli... balik umah aku panaskan tomyam semalam, n goreng ayam je. pastu wat cucur udang.. teringin lama dh nk mkn cucur udang. ni style cekodok la.. ekekek.. xmengembang sbb xletak serbuk penaik kan.. boleh la.. hilangkan mengidam pose aku ni.. bukan pregnant yek. jgn nk wat spekulasi plak.. :p
dlm kul 7.30 abg balik bawak durian. 2 biji je... tp okla.. tq abg sbb memenuhi kemahuan isterimu ini. masa aku kopek durian, fakhry tgh tido. pastu tetiba bgn. huhuh.. datang plak mengaco.. aku bior je dia pegang, sekali. waaaaa.... nangis... akakak.. kan mama dh ckp jgn pegang, tajam duri tu.. aku makan dia tgk je. ekeke.. mana leh makan. nnt panas badan dia. kasi dia rasa sket je... bile aku bawak durian tu kt dia.. nangis, cepat2 nak bangun. hahahah.. tau takut... sakit la tu.. ekkeke
fakhry skang dh 10months,
  • -dah bleh merangkak, tp still malas.. lebih laju kalu gerak yg cam askor kot..
  • -memanjat,
  • -bleh berjalan klu berpaut kt sofa,
  • -kerap minum susu, kena tuko pampers dia slalu, sbb naik ruam kt pipit dia. huhuh
  • -membebel bahasa dia,
  • -bile kite panggil nama dia, dia akan berpaling, dh tau nama dia la ni...
  • -klu nk pi mana2 area dlm umah yg mama dia xbg, dia akan pusing kepala tgk mama&papa, nk tgk line clear ke x. klu xclear dia baring2 dulu, klu ok dia zoommmm.. laju je gerak cam askar. huhuh
  • -klu tido mesti nk ngn mama dia ni, kepala kt ketiak, perut, lengan, kaki, seme ada, sampai la dia dpt tpt yg strategik baru leh tido...
  • -dah start tunjukkan memek muka nangis bile mama&papa nk pi keje n tinggalkan dia kt umah bbstr.
  • -dan lain2 lg la.. dah panjang akal sket fakhry skang..
ada cam muka papa dia x? gambo masa diorg tido. ada yg full. tp papa dia seksi. ekekek.. tp gaya tido mmg sebijik ngn kedudukan tgn, kaki, sengetnya. huhuh

5 comments on "durian n 10months.."

kirana on June 18, 2008 at 12:10 PM said...

uwaaaaa..hang tunjuk durian kat sini..aku dah lama ngidam dari mgu lepas...gi pasar malam..tak dak jual lak...aritu kat tampin nk beli tp asben kata org tipu jual kat tepi jalan tu..huhuhuhuhu..

fakhry dah nampak susut sket..dh makin lasak kot..aritu jmpa npk chubby sket muka

buzzybug on June 18, 2008 at 4:12 PM said...

hahahaha... kte tiap2 minggu makan durian!! hahahaha...

skang tgh musim durian kat balik pulau... tp, durian balik pulau mahai laaa...

noniey alias on June 18, 2008 at 4:24 PM said...

fakhry memang anak papa ah. mesti dia akan jadi macam aqil syahmi. cakap mama dia, dia tak nak dengar tapi cakap papa dia, laju je dia ikut. mesti fakhry pun macam tu gak nanti. betul tak naza?

NaZa on June 18, 2008 at 4:37 PM said...

kirana - aku beli kt kinrara. sebijik elok, lg sebiji keras sket isi. lain kali ko nk beli, suh bukak abih, rasa seulas. ekeke
fakhry mmg dh xnaik berat dia.. 8kg++ je..

buzzybug - kirim la durian kt sini. nk rasa yg blk pulau punye.. :p

noniey - fakhry dengo ckp aku. ekek.. klu papa dia panggil wat derk je.. klu aku panggil dia pusing. wpun muka cam papa, mama tetap dihati. hahaha

buzzybug on June 19, 2008 at 7:15 PM said...

kalau lah buleh ku kirim, dah lama ku kirim... hahaha... mai la penang. belambak durian balik pulau!! puas hati makan... heheh..

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal