Thursday, July 24, 2008

pose lg...

Posted by NaZa at 12:57 PM
klu hari ni aku pose sampai ptg.. so tinggal 3 hari je lg nak ganti. yeyey.. penat tau pose didalam bukan bulan ramadhan ni.. yela.. tgk org makan, bau makanan kt opis ni.. huhuh.. sungguh mencabar betul... pulak tu org sblh partition aku ni, jenis wat bekal makan lunch kt opis. sedap giler bau. nyum-nyum..

dok tengok blog si dia ni, aku teringin plak nak makan. so smlm buka pose masak ayam sambal kicap ngn sup ikan merah. slalu aku masak ayam kicap xletak cili boh pun, sbb abg bukan suka makan pedas2. tp sbb aku pose, kena ikut selera aku la. ekekke

last week abg beli ram 1G sbb pc kt umah tu just 512 je, slow sgt... tp bile pasang, xleh on pun pc. nape yek? ingatkan ram rosak so smlm abg tuko yg baru. malam td pasal still xbleh. tgk series no sama je.

insyaAllah malam ni klu xde apa aral aku balik kg. blk KL,KT bukan kg lo****, kuala tganu, tapi kg li*****, kota tinggi. aku ngn abg byk tul persamaan. nama sek abg pun sama gak ngn aku 'smss', cuma nama panjang lain la.. hopefully boss dia approve cuti.. walaupun cuti aku xapprove lg tp aku dh apply, kire approve la. lgpun boss aku balik india 2weeks.. so kire confirm approve la. nak blk kg sbb skang kan musim buah. tp thn ni xbape menjadi la.. pokok rambutan xberbuah.. ada bbrp tangkai je. yg slalu buah tu dh kena tebang ngn abah. sbb renovate umah. huhu..

0 comments on "pose lg..."

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal