Friday, August 29, 2008

Fish Spa

Posted by NaZa at 10:02 AM
Sape pernah try? Smlm pi Giant Kinrara nak jumpa mmbr asben yg keje situ la sambil2 beli brg baby. lps balik keje, amik fakhry terus pi giant. call member asben dia tgh dok berspa.. eheh... pastu dia suh my hubby ganti dia... dia nk pegang si fakhry la... byk tul ikan berkerumun kt kaki my hubby.. eee... gile plak tgk. Si fakhry bile tgk fish + air suka sgt dia.. dia kan ceria org nya n nak ngn sesape je.. so owner fish spa tu pegang, pastu masukkan kaki fakhry dlm air. memula ok. bile ikan tu nk gigit dia, terus dia pi tendang ikan tu.. ish... abih terpercik air... sib baik tokei yg pegang. ekkeke... abg ckp macam geli2 je kena gigit. ... rm9.90 utk 20min... okla kot klu nak try.. tp aku xtry la.. cam segan plak nnt singsing kain nampak betis. ekek.. dh la laluan org ramai.. lain kali bleh kot klu pakai suar...

2 comments on "Fish Spa"

noniey alias on August 29, 2008 at 11:49 AM said...

kat giant ktn pun ada gak fish spa tu. tapi cam geli je tengok. sebab tu aku tak nak buat. tanya faiz apa rasa lepas wat spa tuh?

cendawanintim on August 29, 2008 at 12:05 PM said...

teringin sgt nak buat..tp kat dsini takder..

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal