Tuesday, August 5, 2008

Hoyehh.. merdeka

Posted by NaZa at 12:20 PM
mmg bulan ogos bulan kemerdekaan. tp ni cite lain.. cite aku dh habiskan ganti pose.. hihi.. so sesape yg blom habihkan ganti pose jgn jeles yek.. sila gantikan pose anda or bayo fidyah klu xsempat ganti... ala. klu fidyah pun xbanyak.. bukan riban2 pun. hihih.. tp still la kena ganti gak pose tu thn depan...

mmm... dah masuk bulan ogos yek... kejap je masa berlalu... bulan 8 ni byk kenangan utk aku... 1st time kenal ngn asben bulan 8, tunang, kawin pun bulan 8, deliver fakhry pun bulan 8.. aku start keje kt M***S ni bulan 8 gak.. byk kaitan aku ngn bulan 8 ni... skang ni tgh prepare brg sket2 utk bday fakhry. dah nk setahun pun si fakhry ni... xwat pun party ke apa.. just bg goodies kt bebudak umah bbstr dia je plus cake. tp simple2 pun, laju gak duit kuar... huhu...

1 comments on "Hoyehh.. merdeka"

kirana on August 5, 2008 at 1:37 PM said...

tahniah kerana berjaya mengqada puasa berpuluh2 hari tu :)

aku nak gak goodies bag..jgn lupa tau abg aiman nk jugak

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal