Friday, August 8, 2008

kekasihku seru

Posted by NaZa at 2:07 PM
sape tgk cite ni malam td.. mmg seram yek.. ekek.. asyik kuar je hantunya... paling terkejut masa yg budak kecik tu tanya, "ayah nak pi mana" ekekek.. terkejut sat aku... ala2 cite the eye kot... masa cite susuk dulu, xde la plak kuar2 hantu ni... kali ni.. finas x potong ke? ekekek.. masa nk start cite, my hubby tuko channel.. ceh... aku mmg dh tunggu dpn tv, sbb last week, tgh syok2 tgk, dia pi off tv, dia ckp xconcentrate wat keje.. poyo je.. padahal penakut. ekekke. so masa aku tgk tu, dia pi mandi la, tepon org la... masa cite susuk dulu, bleh dia pi tido dlm bilik, bile dh abih, br bangun wat keje.. hahha..

1st time dia tgk cite antu masa aku suh teman kan tgk wayang cite the eye tu. ekekek.. aku rasa la, mmg dia xtgk pun screen tu, sbb bile aku paling ke dia, mesti kepala dia senget ke tepi.. kekek.. tgh bercinta, terpaksa la temankan, walaupun xsuka tgk cite antu. haha...

so smlm aku tertido skali ngn fakhry masa nk tidokan dia.. ngn xsidai baju lagi, cuci muka seme... so kul 4.30pg tu terjaga sat, sbb si fakhry merengek sket.. lps dia tido semula, aku pi la sidai baju kt yard. so akan nampak la ke taman permainan kt sblh apartment aku tu, sbb umah aku tepi skali. tgh sidai baju, dengo "bunyi". aku tgk keluar, ada org tgh main buaian.. huhu.. pakai baju putih tu.. berdebar laju sat jantung aku.. sib baik aku ni rabun, so xde la nampak jelas. ekek... tgk dua, tiga kali.. mmg buaian tu bergerak. sape la yg main pagi2 buta ni. so minda +ve ku berkata "maybe org nak pi keje kot, keje kilang ke apa, tgh tunggu transport, so main la kejap" hahahha.. sedapkan hati n terus xtgk lagi, n cepat2 sidai baju... hajat dihati nk amik je spec, nk tgk betul2, tp kang bile aku nampak jelas, tetiba aku dengo suara "awak dah tau ke sape saya" hahhaha.. xke haru.. terpengaruh tul aku ngn cite2 hantu ni. ekekk..

pagi tadi story kt my hubby, dia ckp "tula tgk lagi cite2 hantu ni" ekekek... tapi aku rasa org tu.. klu mende lain, mesti meremang je bulu roma kan... hihi

mmm.. pasal line telefon tu. pagi td my hubby dh pi kt management office tu tanya diorg untuk kali kedua, diorg ckp floor 3 n above, seme kabel kena curi. patut la kt opis tu ada line tepon sbb diorg ground floor. kan bagus pencuri tu curi gak kabel opis tu gak. kan cepat2 sket diorg wat. ni x bagi alasan, nk kena cari duit la, apa la.. ceh.. kan aku bayo maintanance...

3 comments on "kekasihku seru"

Maizah said...

naza..betul lah.aku pn rasa cam seram2 jer tgk citer Kekasihku Seru tu.

siap mimpi2 seram lg lepas tgk citer tu..huhuhuh..
erk..betul ke org yang main buai tu..ke benda lain naza..hahaha..

kirana on August 11, 2008 at 9:38 AM said...

tak penah tgk betul2 lagi cete ni..tp aku ni penakut cete hantu ..takut kalo kena tinggal srg..,mula la nk terbayang2..

wehh yg ko brani pi sidai baju pagi2 buta tuu..huhuhu

shafa on August 11, 2008 at 10:59 PM said...

mmg cite antu diharamkan di rumah aku...
xsggp nk tebyg nnt bile time duk sorg2...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal