Tuesday, August 26, 2008

maternity, plus size, breastfeeding

Posted by NaZa at 10:09 AM

entry kali aku saje je nak promote kedai member aku... dia ada jual baju maternity, baju breastfeed, baju plus size.. tp baju2 size biasa2 pun ada.. korang bleh tgk kt website ni
http://butik-mydreams.com website ni x bape formal lg.. tp bleh la klu nt tgk2 baju ke.. korang klik la apa yg yg ada kt situ.

klu kedai reality, kt bangi belakang hospital az-zahrah. klu nak beli online pun bleh. dia leh anto sampai ke muka pintu opis or pintu umah. by post la maknanya. saje nak promote kedai dia.. klu xmember yg tolong sape lg kan.. so sila2 la menyoppingkan diri.. hihihih

FYI, butik member aku pernah masuk tv9, slot busana. episod 26 kot. klu rajin search la. sponsor baju dlm majalah pun ada...


0 comments on "maternity, plus size, breastfeeding"

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal