Monday, August 4, 2008

tag:1st time

Posted by NaZa at 4:22 PM
tag from noniey benda2 yang first time kita buat..

1st time naik kapal terbang - aku xpernah naik katebang... huhuhu sian kat aku...

1st time beranak - 15.08.07 kul 8.34am kat hospital serdang. lahirkan fakhry izzat. dulu kecik je dia. skang ni, dh separuh dr tinggi aku.. ke sbb aku yg pendek. emmm.....

1st time pergi overseas - tak pernah gak pi oversea. dulu kecik2 ada la pi singapore. tp tu xaci la.. sbb xingat pun...

1st time duduk jauh drp family - masa 13 thn, form 1 masuk smss. siap doa tu dpt asrama jauh2. ekek... masa abah n mak balik, aku happy je,. mak abah yg nangis. acece.. pdhal, seminggu lps tu, malam2 ngadap cermin luar tingkap b4 tido, nangis. huhuhu

1st time kerja - lps spm, keje kilang letrik. aku keje mmg bersungguh la, siap kena puji supervisor n manager... tp kena marah ngn makcik2 kt situ, sbb aku penuhkan pcb kt line sampai diorg xleh nk rehat. aahahha..

1st time rasa diri gemuk - time pregnant. huhu. dari 40 naik ke 60kg. 20 kilo tu naik... happy giler la.. tp skang ni turun balik 40kg. huhu ingatkan ada la tinggal2 lemak sket kt badan ni. ...

1st time bercinta - dulu2 cinta monyet masa form2. ekeke.. tp macam xbercinta pun. rasanya yg betul ngn abg la.. sbb aku ni org yg setia kan... acceece.. perasan tul. hahah

1st time rasa diri cantik - masa kawin. sbb aku xpernah nk makeup b4 ni. so bile dh makeup. rasa cam lain plak muka aku, hihihi.. ada yg kata cam abby abadi la, zakiah anas la.. hihih... tp actually, macam muka aku sendiri la.. hahahha

1st time masuk cinema - xpasti plak masa bile tp ngan bf aka my asben la skang ni. masa study kt city square, jb. cite melayu kot...

1st time admitted in hospital - masa nak bersalin. sbb aku ni jarang2 sakit.. :) alhamdulillah

ok dah settle satu... ada lg satu tag noni aku jawab nanti la.. rasanya ada tag satu lagi dr si buzzybug xjawab. ekekek.. nanti2 la yek.

1 comments on "tag:1st time"

buzzybug on August 8, 2008 at 10:18 AM said...

buat ye tag tu nanti... hehhee...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal