Wednesday, August 27, 2008

telekom III

Posted by NaZa at 6:02 PM
last week aku emel la telekom tanya pasal rebate tu... so weken baru ni, ada la org streamyx call my hubby. soksek-soksek.. last2 dia cakap, nnt emel diorg semula bile line dah ok... nampak gayanya, bulan ni aku kena la bayo gak bil streamyx n telefon.
bbstr aku ckp, management baru je tulis surat ke company insurance nak mintak claim... huhuh.. nak carik contractor pasang lg, nak pasang lg kabel tu. mau kena tunggu 1month lg la.. huhuh.. hidup xceria tanpa internet.... malam2 aku tidokan fakhry, ngn aku2 skali tido. yola.. xde keje kan. nak menjahit xde mesin jahit, nak masak, xde oven.. acecee.. dan2 tu je nak seme mende ni. ekekek. klu dah ada.. aku rasa jd tukun je.. muahahahahha

3 comments on "telekom III"

kirana on August 28, 2008 at 9:13 AM said...

aku mmg tak online dah kat umah....main ngn aiman ..pahtu tido..huhu ..tak mampu nk tgk pc lagi mlm2...


owh sila menjawab tag saye yer!

Anonymous said...

makcik naza...semua nak beli, pakai xpun,tu yang xnak beli...sbelom ni beli barang pakai x?rasenyer debu satu inci dah..ekekek...kuang3

noniey alias on August 28, 2008 at 1:11 PM said...

betul ke kalau ada semua tu ko akan rajin naza. aku nih, balik je umah, pk nak main ngan anak n tido je. plus masak. yang lain memang tak sempat nak pk dah...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal