Monday, August 25, 2008

yeah!! aku pass..

Posted by NaZa at 10:13 AM
aku rasa korang seme mesti ingat aku amik test SPA tu. hihi. seme salah.. klu aku wat contest mesti xde yg menang. ekekke... test yg aku amik tu xde kaitan ngn keje pun. kekkeke.. mmg la SPA test tu hari sabtu baru ni. tp aku xapply pun SPA tu.. so result test aku cam kt bawah ni..

korang rasa.. klu result cam atas ni, test apa? hihi... sian kan kt aku baru nak amik kan... malu2..

7 comments on "yeah!! aku pass.."

kirana on August 25, 2008 at 11:23 AM said...

congarates dah pass L ekekekkeke..ada hadiah tak utk jwp yg tepat?????

Umie on August 25, 2008 at 2:31 PM said...

hahaha... unfikirable plak psl test nie...hahaha.. papepun tahniah...next stage lg mencabar...hikss

Anonymous said...

Tahniah laa...atas tong jela..tapi berbaloi gak jaga putera fakhry coz lulus..hehehe

NaZa on August 25, 2008 at 4:09 PM said...

kirana - hadiah? ada hadiah.. free naik kete yg aku drive bile dpt lesen nnt. hahahah

umie - seme org ingat test SPA. ekek.

anon - ala jaga 10min je. :p

shafa on August 25, 2008 at 11:41 PM said...

Tahniah dah lulus L kan, tapi ada satu step lagi. Full license, yang ni ssh laaa skit kan. Tapi semua org blh Naza pun blh laaa.

atune® on August 26, 2008 at 8:59 AM said...

ekeke...driving test eh?tape²..pas ni leh bawak lori tau...xyah amek lesen kete...

buzzybug on August 26, 2008 at 8:16 PM said...

alaaaaa... x dapt merasa nak naik kereta yang kak naza bawak... huhuhu...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal