Wednesday, September 3, 2008

1st day berpuasa

Posted by NaZa at 12:50 PM
harusla kena ada entry ni kan. thn ni pose kt tganu. last year kt kota tinggi. tp aku xpose pun last year sbb berpantang masa tu.. sahur cam biasa la. MIL yg kejut. ekek. hampeh tul menantu dia kan... bukan nk tolong. tolong makan aje. ekekkek
so bile pose harusla kena pi pasar ramadan kan. a.k.a PARAM. rambang mata nak membeli. seme bende nampak sedap... sempat la snap2 gambo sket. tp org ramai giler. klu ikut survey mata aku ni. air paling laku. mmg sold out la.. pulak tu kt tganu mmg tgh panas..

menu buka pose. masa ni tgh makan. hubby suh amik gambo. xsnap seme. segan lor.. seme org ada...


tghari tu pi pasar atas bus stand tpt jual tudung.. rambang mata. xdpt murah sgt pun sbb my hubby ni xreti nk mintak tawar2.. pulak tu pi cakap luar.. cehhh.. rugi je. klu dulu ada adik ipar leh mintak kurang sket2. tp beli utk member je. tudung sendiri xingat baju raya warna apa. ekekek.. tp xlarat pegang si fakhry. dia nak turun merangkak kt atas lantai. bile aku bior kan, dia pi kirai tudung kt dlm kedai tu. sabo jela..

4 comments on "1st day berpuasa"

noniey alias on September 3, 2008 at 2:59 PM said...

aku rasa aku tau param katne tu. kat chabang tiga tu kan. hehehe. tapi param tu best tau kalau gi. macam2 ada dijual. memang rambang mata lah

NaZa on September 4, 2008 at 8:41 AM said...

noni - mmg pun kt chabang tiga. mmg rambang mata. tp ramai giler org. aku ingat nk jumpa ko sbb aritu ko ckp blk kg kan. tp x tercall plak. hihihi

noniey alias on September 4, 2008 at 9:34 AM said...

aku tak balik pun. sebab pk penat je balik 3 hari. sabtu balik, isnin dah nak balik ktn. raya nanti lah balik trg. cuti lama skit

kirana on September 4, 2008 at 1:30 PM said...

wuish air apa tu air saddam husin...?
tqvw belikan tudung utk i...nnt i kirim lagi uuuuu

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal