Thursday, September 4, 2008

1st time

Posted by NaZa at 12:15 PM
1st time la aku masak utk berbuka puasa setelah pose 3hari... sempoi je menu. lgpun dlm freezer tu xde apa pun. xshopping lg barang dapur. just singgah kedai runcit kt bawah aprtment tu n beli jela apa yg ada... bulan pose aku keje 8-5. awal la sket balik. tumpg kete opismate yg dok dekat ngn umah... klu tunggu abg. kul 6.30-7 la baru sampai umah. xsempat nak masak.


seme aku masak n goreng sendiri ... :) paprik udang, ikan masin, telur dadar, kuih pau inti kari ayam ngn keramat inti kaya. (ni aku goreng sendiri, tp beli yg frozen food. hihih) ngn buah betik.. satu lagi air oren. my hubby yg wat sebab dia xnak jaga fakhry.. cehh.. okla utk 2 org makan. ni aku masak skali ngn sahur la.. hihih.. jimat masa...

4 comments on "1st time"

isz_3707 on September 4, 2008 at 1:16 PM said...

sungguh variety pinggan mangkukmu (itu yg aku tgk plak)..heheh

NaZa on September 4, 2008 at 2:05 PM said...

iszan - haha.. biasala.. pinggan dtg dr umah mertua, umah mak sendiri..

fadillah on September 4, 2008 at 2:16 PM said...

teruja aku tgk udang ko tu naza.huhuhuhu...posa..posa..

shafa on September 4, 2008 at 7:41 PM said...

tgk pau berinti...
at 1st duk teka gak..
ape mende tuh...
eh, ada pau goreng ek..
biasa kukus jer kan...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal