Tuesday, September 23, 2008

barang yg hilang sudah dijumpai...

Posted by NaZa at 11:36 AM
haritu kan aku ada cite yg mykid si fakhry hilang n aku dh wat report. nak dijadikan cite... weken baru ni anak aku dok main2 paper bag tepi sofa n sepah2 kan.. bile asben aku dok kemas... terjumpa la semula mykid si fakhry ni.. huhuhu. pesal la aritu xjumpa nape lepas aku wat report jumpa plak. cessssss... rasanya leh je abaikan report tu kan. xyah nk cancel2 kan? camne la bleh ada kt situ agaknya. fakhry la ni, slalu sgt main handbag mama... hihi.. salahkan anak plak. ekek.

*aku rasa spec aku yg hilang ada kt umah gak la.. tah mana tersorok. sbb tu aku xbuat lg spec baru. guna contact lens jek..

1 comments on "barang yg hilang sudah dijumpai..."

kirana on September 23, 2008 at 3:51 PM said...

benda dicari mmg tak jmpa..
cam kes henpon asben aku la...dah berbulan ilang..tiba2 aku kemas angkat kusyen..rupa2 nya dok bwh kusyen tu haaa..sapa lagi punya angkara..

spec ko tu aku rasa ada dlm umah tu jugak tu..ntah2 dlm periuk kat dapur ker ehhehe

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal