Wednesday, September 24, 2008

dari kerana mata.....

Posted by NaZa at 1:28 PM
before

after

apa bezanya? ekekek.... saje nak tunjuk mata aku pakai contact lens warna brown. hahah.. skang ni kan, aku dah xpakai spec sejak2 dh MIA spec aku tu.. so teringin la nk berwarna2 mata aku ni. ekekek.. tp bile pakai CL color ni, cam aku border sket keliling mata aku.. kureng sket kot power sbb terlindung ngn warna2 kt CL tu. agaknya la.. perasaan aku. aku beli yg leh beso kan mata. tp macam xde beza pun.. pasni nk try color grey or black plak . ekek.. membazir2... membebel la plak asben aku pasni...

3 comments on "dari kerana mata....."

kirana on September 24, 2008 at 3:40 PM said...

amboi makcik ni sakan sungguh hihihiih

lawa2..

color biru tak mo try ka

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
noniey alias on September 25, 2008 at 10:30 AM said...

sekali tengok macam mata pelakon hindustan lah plak. hehehe

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal