Sunday, September 21, 2008

fakhry sakit lg...

Posted by NaZa at 1:53 PM
fakhry ni slalu tul sakit masa weken.. so klu nk jalan shopping lama mesti xleh, b4 ni, jumaat mlm je mesti demam, xpun selsema, muntah2 sket. bile masuk isnin ok la plak.. bbstr ckp ok je main, sihat segar bugar... so minggu ni dia batuk +selsema la plak. selsemaa xteruk cuma bersin sket kuar la hingus2 dia. hihi. dia start batuk sabtu tu.. sket je. abih muntah2 kuar kahak sket2. dia tido mlm2 merengek je. yela maybe susah nk bernafas kot. pagi td masa sahur berbunyi kahak dia bile bernapas. bahaya tu, takut kena asma je. decide nk pi klinik pg tu. bile bangun abg plak pi cuci kete. cuci sendiri tau. rajin asben aku. ekekke

dah settle seme terus pi klinik. memula nk pi klinik pakar, pokai la plak. ekke.. yelah klinik tu micares xcover. sbb ingat nk wat nebulizer. slalu klinik biasa xde.. pi klinik kt sri petaling tutup la plak.. last2 pi je klinik aritu masa pi injection mmr tu... bile doc check terus dia ckp wat nebulizer.. ooo.. ada gak rupanya kt situ. xyah la kuar duit... aku suka gi klinik kt puchong ni sbb klinik ni cam advance sket. dia tulis report kt screen monitor je.. ubat2 pun cam ok la. slalu klu makan cepat baik, maybe aku sesuai kot kt ubat klinik ni.tgh tunggu turn.. abg masa ni ngantuk... xcukup tido..
masa memula pakai tu, fakhry ok je xnangis. bile ubat tu dh start masuk hidung dia.. waaaaa... kuat giler dia nangis. asyik tercabut je. aku ngn hubby yg pegang. yela.. mana la sampai hati tgk anak menangis kan. hiih.. last2 nurse kt situ suh aku pegang fakhry, dia pegang alat tu.. meraung kuat giler fakhry. bile cabut terus senyap, letak balik, jerit balik. huhu. terror berlakon tul.. doc tu wat 3hari. so esok mlm kena pi la.. rabu nnt doc nk tgk result camne...

layan video jrla.... ekek. kejam lor sempat lg amik gambo anak tgh nangis. hahhaha
video

1 comments on "fakhry sakit lg..."

kirana on September 22, 2008 at 9:22 AM said...

cuba bg supplement..vit C ke apa ker..

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal