Wednesday, September 3, 2008

hajat x kesampaian

Posted by NaZa at 1:24 PM
entry kali ni ditujukan kepada encik suami.... bio dia rasa bersalah sket. huhuh.

normal la kan. bile nk blk kg n skali skala balik. kite mesti dh aim nk pi mana, nak makan apa... kire plan baikkkk punye.... siap set masa nk pi hari apa kul bape... so aku pun camtu la.. lg plak xleh balik lama2. slalunya hajat aku mesti kesampaian.. tp kali ni tidakkkkkkkkkkk..... huhu

1. nak makan nasi dagang. - asben ckp "ala.. kt kl pun ada... " cehhh.. mana sama. pulak tu klu kt kl, kuah ikan tu cair la, nasi xmasak la.. xsedap tau...

2. minum air buah gelas besar - yg kt seberang takir tu. mmg la, air buah biasa. tp feel minum tu lain tau. huhuhu

3. pi pasar payang - asben ckp panas n xde apa nk beli pun. ceh... mandai je dia... klu aku nk cuci mata pun bukan salah pun. ni salah satu terapi minda tau.

ada yg lain.. tp maleh nk listkan je.. huuh.. kecik ati tau...

10 comments on "hajat x kesampaian"

okinokiyo on September 3, 2008 at 2:13 PM said...

tah faiz..sian naza.haha mesti faiz benci kat aku ni xpasal2 jek tah-tah kan dia..

maizah on September 3, 2008 at 2:24 PM said...

Sian naza....hehehehe..

noniey alias on September 3, 2008 at 2:55 PM said...

sabar ye naza. nanti balik trg lagi, ko claim balik sume ni.. kesian naza.

shafa on September 3, 2008 at 3:55 PM said...

Naza jgn kecik hati bulan2 puasa ek...kurus puasa nanti...hhheeee. Nanti kau balik kg, kau list laaaa siap2 bnda tu, tampat dekat cermin driver.hhheeee jgn mrah ye Mr. Driver.

Anonymous said...

same la kite naza...balik hr tu pn mkn ns dagang..tunggu balik raye je la..kempunan ni..zaireen

NaZa on September 4, 2008 at 8:40 AM said...

all - sila kesian kt saya n marah faiz. sib baik xpregnant kan.. klu x menitik air liur anak aku lg. huhuhu

zaireen - keyrod xbelikan ke? sian baby dlm perut.

Anonymous said...

mane ade..dia lg la..bgn lmbt mls la nk kejut nk gi mkn ns dagang...huhuhuhuhhu

kirana on September 4, 2008 at 1:28 PM said...

sib baik la ko tak peknen hehhehhee

naza ,before n after married...lumrah lerrrr... :P

Anonymous said...

Salam semua...jgn nak salahkan saya tau...saya dah pi cari tapi xde sbb bulan pose :) ...huhuhu!!

Anonymous said...

lantang sungguh makcik2 ni yekk....

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal