Wednesday, September 17, 2008

majlis berbuka puasa..

Posted by NaZa at 2:12 PM
smlm ada majlis buka pose kt opis aku ni... anjuran company aku la... kesimpulan (terus wat conclusion tu xde cite) syukur alhamdulillah la makan free.. tp... xbest. huhuh... dgn tpt xcukup mkn kureng. huhuh.. sib baik aku cpt so dpt la tempat. bebudak lelaki ramai yg xde tpt sbb bagi space kt anak2 yatim.. diorg berbuka dok kt tepi2 tembok je. aku nk amik gambo pun xsampai hati. huhuh

start ngn ceramah agama kul 6.15. b4 tu ada la nasyid2 bebudak taska company aku nyanyi. tp aku pi lewat sket.. so xdengo la..

masa ni on the way nk pi tpt berbuka pose.. amik gambo ceo, ngn timbalan menteri mosti + mejar faiz bakal angkawasan ke2 tu.. tp xclear pun gambo. huhuh

menu buka pose bubur lambuk, kurma, air teh. bawah tudung saji ada kuih kasui..(tah camne eja.) ngn roti sardin gulung

oleh sbb aku bendera jepun smlm so tunggu la kt meja tu ngn mmbr.. kena tunggu seme org sampai baru leh amik mknn.. aku amik mee rebus dulu... bile q dh x panjang aku amik nasi.. nasi beriani ada, nasi putih ada.. lauk pun tinggal ciput. so gambo makanan xde la... hihih.. tp overall mmg xsodap huh.. xde la desert ke apa cam dulu2.. dulu ada puding, buah, kuih byk n yg paling best leh tapau balik umah. kali ni xcukup ado la. huhuh

tapi this year mmg xbest sgt la makan buffet2 ni. aritu pi makan kt marriot hotel pun xbest. xde seafood pun. huhu. sib baik free kan. next week kt kelab tasik putrajaya. maybe skang brg seme dh naik harga, so diorg cut cost la.. huhu

4 comments on "majlis berbuka puasa.."

bie on September 17, 2008 at 4:22 PM said...

mejar faiz tu pun ada ekk..xperasan lak smlm..xpe2..kita belasah kat kelab tasik putrajaya lak..last b4 balik hehehee

kirana on September 18, 2008 at 8:51 AM said...

sib baik aku tak pi hehehhee...

NaZa on September 18, 2008 at 9:17 AM said...

bie- xkenal pun mejar faiz tu, fizah yg tunjuk. hihih

ana- sib baik ko xpi. buang masa ko je. n tambah penat

buzzybug on September 18, 2008 at 12:47 PM said...

tiap tahun pun x best...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal