Tuesday, September 16, 2008

yeah...baby girl

Posted by NaZa at 9:17 AM
finally.. dpt gak baby girl. hikhik... aku dpt anak sedara pompuan yek tuan2 n puan2 seme. hihi.. bukan anak aku. kehkeh... skang ni mak ayah aku ada 3 cucu lelaki n 1 cucu pompuan... ahad pagi tu kul 8pg mak aku call bgtau kakak ipar aku bersalin dah.. bile tanya boy ke girl, mak aku ckp abglong aku xtau sbb xtengok lg. pulak tu, bile abg aku tanya nurse tu, bleh plak nurse tu ckp surprise tgk sendiri.. cehhh.. aku plak xsabo. bape kali call tp abg aku still xtgk lagi baby tu...
masa bersalin tu plak, nurse xpanggil abg aku masuk...

b4 tu akak ipar aku ada gak scan tp xnampak, pastu bidan kampung pun cakap boy, member2 seme kata boy, dia sendiri pun rasa boy sbb sama je macam pregnant kan boy yg dua org tu... so beli baju pun blue n white je.. tp akhirnya rezeki... nnt b4 balik leh la shopping baju girl.. hihi. cam anak aku plak.. so pagi ahad tu, sembang2 ngn hubby pasal nk dptkan adik utk fakhry.. kihkih.. pastu bleh plak si fakhry bgn tido dgn menangis... huhu selalu ceria je bile bgn. agaknya kecik ati kot. hehehe.... anak sedara aku yg 6thn tu tanya mak aku, camne adik dia leh kuar, pastu nape perut mama bulat adik dia panjang? siap leh nasihat mama dia jgn makan byk2, nnt adik kuar lagi. ahhaha. kelako tul... gambo baby lepas raya la.. xde sape nk mms gambo anak sedara aku ni kt aku. huhuhu

0 comments on "yeah...baby girl"

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal