Friday, October 17, 2008

bbstr MC

Posted by NaZa at 9:02 AM
tgh aku dok bersiap2 nk pi keje pg tadi. tetiba henpon hubby bunyi... tgh dia dok cakap2, dia tunjuk2 ke fakhry. masa tu fakhry tido lg... ingatkan dpt call dr boss dia. tetiba dia ckp "kak ana demam, xleh nak jaga fakhry" huhu. bbstr fakhry demam la plak, lenguh badan... abih seme dia call suh amik anak memasing...

dok berdiscuss 1minit ngn hubby, result: dia jaga pagi aku jaga petang. malas la nak amik EL fullday. sayang cuti wooo... walaupun cuti aku byk lg. ekek.. tp Mr hubby kena gak pi opis sbb ada org nak pasang lampu kt opis dia.. so kejutkan fakhry, mandikan dia. sian dia sejuk mandi pagi2. selalu lewat sket bbstr dia mandikan.. sedia2kan barang, anto aku pi keje, so fakhry kena la ikut papa dia pi opis. abih la tunggang langgang opis papa nnt. hahah.. sib baik bos dia pi meeting, org lain ada training. hopefully, anak bujang mama ni xwat hal..

3 comments on "bbstr MC"

isz_3707 on October 17, 2008 at 10:07 AM said...

aritu pun bbsitter naufal sakit so aku bawak naufal pi keje, ko tau apa clerk aku cakap? "klau anak aku dah lama aku lempang" sbb anak aku nangis mintak susu..sebelum tu dia elok je..sakit hatiiiiii

NaZa on October 17, 2008 at 10:27 AM said...

iszan - clerk ko tu mesti xde anak lg. sukati main lempang anak. biasa la bebudak kecik nangis bile nk susu. poyo tul la.. aku plak rasa nak marah..

Umie on October 17, 2008 at 11:41 AM said...

la..aku ingatkan ko & hubby gilir2 jaga fakhry kat rumah...kekeke... mesti meriah opis ur hubby nnt...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal