Tuesday, October 28, 2008

bookworm series 2..

Posted by NaZa at 11:30 AM
last week pi MPH warehouse sale kt PJ. bgnn opposite dataran hamodal. rambang mata nk pilih, rasa nak amik seme. ekek. cam la kaya sgt kan. orang xde la ramai sgt. tpt pun xbape panas sbb ada kipas. aku pi dlm kul 9.30, memula my hubby drop je kt gate, aku masuk sendiri. dia jaga fakhry dalam kete sbb malas nak suh dia masuk, takut berabuk ke.. ramai org ke.. bile aku tgk xramai sgt, aku call la, ckp klu ada parking masuk dalam. tgh aku tgk2 buku, dengo la suara anak bujang aku tu... sibuk nak turun gak, nk pegang seme buku2 tu.. sabo jela..

dictionary tu rm27 + rm5, xml tu rm14.

yg ni rm20, yg meg cabot tu rm30 sbb hard cover. byk sebenonya buku cerita yg nk dibeli. tp budget xleh lebih rm200, pulak tu my hubby nyibuk nk beli buku dia.. :p so sket jela yg beli pun.

buku utk fakhry. tgn dia pun interframe skali dlm gambo. hihi. yg beso tu rm14 satu, yg kecik rm6. xtau la murah ke mahal.

motif gambo ni? hihih. ni free gift utk sesape beli lebih rm150. n satu lg dia bagi cd lagu okestra.

aku dh dok survey2 buku dlm ebay. nk beli lg. tp tgk la bulan depan ke. mana leh beli byk2 kan.. over budget.. :) buku cite kt atas tu pun dh 3 aku baca. tido malam kul 3 lebih. ekek. sanggup tahan mata nk perabih.

6 comments on "bookworm series 2.."

bie said...

wah..bagus la baca buku2 cenggini..aku baca novel norhayati berahim je hahaha..ada dkt 6 7 bijik koleksi kat umah..novel jiwang2 je layan kihkihkih...

buzzybug on October 28, 2008 at 2:51 PM said...

thanks for the memories tu best x?

bila book sale je x ramai yang pi. hahha...

NaZa on October 28, 2008 at 3:50 PM said...

bie - buku malay, kkdg mahal sgt. lgpun adik slalu beli, pinjam dia je...

buzzybug - baca selak2, tp macam xbape best.. hihi.. depends pd org kot.

shafa on October 28, 2008 at 7:29 PM said...

aku suke judith mc naught...
lagi2 title double std...
sgt menyentuh ati dn perasaan...
kl aku tau ko nk gi mph sale..
mst aku dh pesan...
tensen nyer...
kl nk beli harga biasa ada dkt rm40....

NaZa on October 29, 2008 at 10:55 AM said...

shafa - buku judith mcnaught byk kt sale tu.. seme rm20 je...ko beli online je. kt ebay.com.my tu. ada yg jual rm20+ je.. diorg leh pos kt umah ko..

buzzybug on November 4, 2008 at 5:42 PM said...

kak naza, baca laa The Kite Runner... sedih tau... huhu...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal