Monday, October 13, 2008

laksa shack

Posted by NaZa at 4:00 PM
ari ahad tu, pi anto barang adik ipar kt hotel diorg dok tu.. oleh sbb jusco maluri tu sebelah je kan.. so singgah la sat.. byk brg yg berkenan nak beli, tp kekangan duit... hihi... so window shopping jela..

ternampak plak laksa shack.. lama dh teringin nk makan sini.. nk try je laksa kt situ sedap ke x..

sirap bandung cincau utk aku, n teh tarik utk abg

asam laksa + otak2 - rasa? ok la.. tp sedap lg laksa yg aku beli kt pasar tani bandar kinrara..

nasi beriyani ayam masak merah. - ayam masak merah tu sedap la..

mamat ni xorder apa2 tp share makan ngn papa dia la..

overall ok la.. cuma xdpt menikmati dgn sepenuhnya sbb si kecik itu buat perangai.. nk mengetuk2 pinggan yg kitorg makan ngn sudu. sabo jela. pastu bile turunkan ke lantai, tah mana2 dia nak pi. menonong je..

2 comments on "laksa shack"

shafa on October 13, 2008 at 8:01 PM said...

aku xminat sgt laksa shack nih...
lain macam jer rs die nyer laksa...

NaZa on October 16, 2008 at 1:09 PM said...

shafa - lain kali aku xpi dah tpt ni. mmg kureng sket..

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal