Tuesday, October 14, 2008

quit

Posted by NaZa at 4:00 PM
ramai mmbr se opis aku yg dulu masuk sebatch la kirenya dh tuko keje tempat lain. slalunya klu nk carik keje yg macam kt tpt keje skang ni, Penang la jawabnya... untuk orang2 bujang mungkin ok. tp org yg cam aku ni, yg dh kawin n ada anak, cam susah je.. nk suh asben carik keje lain plak.. so end up aku masih di sini...

kenapa ramai yg berenti? mm... biasalah. masalah dalaman opis. mana leh cite. nnt aku di-ISA kan plak. ekekke. tp asben aku ckp, leh je report BPR, xde bukti xpe. just report, nnt pandai2 la diorg siasat. tp berani ke aku. ekekke.. abaikan la soklan tu.. org jahat balasan jahat.. hihih.. xkemana harta yg xdiberkati kan...

kenapa aku cite pasal ni yek? mmm.. sbb ada opismate aku sorang lg akan mengikuti jejak langkah yg lain2... mm... sedih gak, yela.. dh lama kenal, dh keje sesama. tetiba pi keje tpt lain kan.. for sure pasni mmg susah nk jumpa lg. memasing dh ada jalan hidup sendiri.. anyway good luck la pada mereka2 semua...

4 comments on "quit"

feeza said...

citerlah sapa?
suspen je ni...

Anonymous said...

saya tau!!....

buzzybug on October 16, 2008 at 11:21 AM said...

mcm tau je sapa nie.

NaZa on October 16, 2008 at 11:45 AM said...

feeza - dh tau kan.. :)

buzzybug - xkan la xtau, org tu masuk company awak la.. :p

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal