Thursday, October 16, 2008

rumahku syurgaku

Posted by NaZa at 11:32 AM
sungguh la jeles bile si kirana ni bercerita pasal renovation umah dia. huhu. ai pun beli umah gak tp umah atas langit je. kecik aje. td call kali ke-2 tanya bile penyerahan kunci. umah tu tgk dah siap, diorg ckp dlm process nk dapat CF. maybe bulan depan dapat kunci kot. diorg tgh settlekan surat2 seme. bulan depan tu xsure la awal ke, tgh or akhir bulan. tunggu jela. huhu..

dulu rajin gak survey2 kitchen cabinet, hob, seme2 tula.. tp bile dh lama sgt. maleh la.. tunggu dpt kunci dulu baru pk. tp rasanya awal bulan november ni ada home fair (eh betul ke nama event ni). so nnt leh la survey kot dpt murah.

gambar rumah? xyah la.. sama je macam apartment yg ada kt kl ni.. gitu la, xde yg menarik.. :p

2 comments on "rumahku syurgaku"

kirana on October 16, 2008 at 1:20 PM said...

HOMEDEC la naza..hehe..ko beli masa tu ler murah kot..

NaZa on October 16, 2008 at 1:50 PM said...

kirana - tq sbb betulkan. :p

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal