Thursday, November 27, 2008

frustnyer....

Posted by NaZa at 1:45 PM
aku tunggu sampai saat akhir baru nak bid buku dlm ebay tu...
tp bile aku bid, nak monitor sape yg win, pc aku plak slow..
geramnya....
so akhirnya seme aku terlepas. uwaaaa...
dah la murah harga buku tu.
buku 2nd hand, but still in good condition.
aku pernah beli ngn seller tu..
melepas aku. ni seme salah PC aku ni.
slow giler. bile nak dpt pc baru..
menci2...

3 comments on "frustnyer...."

kirana on November 27, 2008 at 2:16 PM said...

pc utk wat kije...bukan utk bid kat ebay! :P kuikuikui

buzzybug on November 27, 2008 at 3:19 PM said...

buku apa kak naza nak beli?

NaZa on November 27, 2008 at 4:26 PM said...

kirana - aku wat keje la.. :p tp dh items tu ended waktu keje nak wat camne. bukan salah aku. ekek

buzzybug - buku cite. hihih.. ada buku nk letgo? bg free je la.. :p

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal