Tuesday, November 18, 2008

KLCC outing day

Posted by NaZa at 12:31 PM
aku sampai kl kul 12.30mlm sabtu.. dh masuk ari ahad pun... pagi tu kul 7 fakhry dh bangun. aku tido lg.. dia nak main2 aku xlayan, last2 dia tido semula.. ekeke.. bangun kul 10 lebih. dah plan nk pi homedec kan.. walaupun hubby macam malas nk pi, aku paksa gak. ekekek.. siap2 seme, goreng2 apa yg ada dlm freezer utk breakfast, kul 12 lebih kuar dr umah pi lunch dulu..

terpegun agaknya tengok bangunan yg tinggi kot.

ait!! siap lambai kt mama tu, nk jalan sorang2..


sampai klcc kul 2 lebih kot... sib baik xhujan, parking kt luar plak tukan.. betul2 settle parking, fakhry poo-poo plak.. aku check bag, "alamak, pampers dia xbawak la plak".. kena la plak masuk klcc pi beli pampers dia dulu. babyroom kt klcc ni cun tul. xpernah aku masuk. yela.. last aku pi klcc lepas kawin dulu.. kire fakhry 1st time sampai klcc ni.. dah settle, terus pi tempat exhibition homedec tu.. mmg teruja la tgk,. harga pun byk diskaun. tp aku xbeli or booking apa2 pun. xtau measurement umah aku, nnt terlebih budget susah plak. so cuci mata je la.. xsedo pun, fakhry dah tertido masa hubby dokong dia, penat sgt kot... gambo pun aku x amik. hihi

dia xnak org pegang, ni uncle dia nk pegang, cepat2 dia lari. asyik nak jalan atas rumput je.. dah la baru lepas hujan, takut tergelincir je..

b4 balik pi makan kt a&w, singgah surau klcc tu solat asar.. ingat nk bawak fakhry main kt taman tu. tp takut xsempat sbb nak pi shah alam, anto adik ipar plak. so balik la terus... xpela.. lain kali mama bawak fakhry pi klcc yek...

bubbye....

0 comments on "KLCC outing day"

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal