Wednesday, November 19, 2008

makan free

Posted by NaZa at 4:04 PM
hr ni murah rezeki.. ada org blanje lunch.. org2 yg dapat promotion.. tp bukan aku la. huhuhu..
kitorg pi johnnys, alamanda... b4 kul 12 dah pi, konon nak pi booking tempat la..
masa sampai tu kosong je sbb belom masa lunch lg kan...
tunggu bebudak lain sampai punya lama, abih ice cream n nasi goreng kitorg makan. tp share2 la.. sbb nnt nak makan steamboat lg kan. macam la perut aku besar sgt kan..
kitorg berempat makan dulu.... gambo org yg blanje xde plak dlm gambo... :)

satu set rm59.90 utk 4org makan.. abih gak la kitorg makan..


korang nampak x apa benda dlm air tu.. dah nk abih makan, tetiba masuk langau dlm air aku. cehhh.. sib baik masa tu aku bukan tgh minum. terus mintak tuko. agaknya kt situ slalu lalat masuk dlm air kot sbb waiter diorg cam slamba je muka xde terkejut bile aku ckp ada lalat dlm air aku. salah sorang dari org yg blanje arini ckp, kena makan free arini sbb air masuk lalat.. ooo.. ngelat xmoh blanje yek... :p

anyway tq la kepada sesape yg blanje... bile la time aku nk blanje korang yek.. bile nk dpt promotion ni.. :(

5 comments on "makan free"

kirana on November 19, 2008 at 5:07 PM said...

hihii..sib baik tak wat kecoh mintak mkn free sbb lalat hahaha

ala sabar ler..turn ko akan tiba thn depan hihihhi..golden horses ekkk

pyejal on November 19, 2008 at 5:43 PM said...

teringat lepk johnnys kt sek.14 Pj dulu..yee mee dia sdap jgk..
singgah lalu amek bau...

shafa on November 19, 2008 at 9:08 PM said...

Mengapa ko tak selam jer lalat tu dalam air, bagi dia lemas betul2. Next yer ada la promotion tu kot.

isz_3707 on November 20, 2008 at 10:36 AM said...

klau nak blanjer calling2 la aku gak, aku pun nak mkn free...haaaaaaaaaaahahahah

NaZa on November 20, 2008 at 11:22 AM said...

kirana - amin2.. harap dpr la promotion yek.. :)

pyejal - singgah la.. tp xde bau makanan pun kt sini. hihih

shafa - klu ikut petua, rendam lalat tu, pastu air tu leh minum kan, tp zalim oo nk rendam2, sian lalat, nnt dia lemas... ekeke

iszan - aku blanje ko 'makan angin' la.. bukak mulut luas2... hahaha

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal