Friday, December 5, 2008

bau hangit... tp bukan ketiak hangit..

Posted by NaZa at 10:42 AM
semalam aku balik awal, bos lepas awal sbb ada event mlm td..
bile aku sampai pintu umah, pesal la bau hangit cam terbakar ni..
agaknya ada org bakar sampah kot...
bile aku masuk je umah....
waaaa.... api dapur aku xtutup...
baru aku teringat, pagi tadi aku panas kan tomyam ketam aku...
aku lupa nak tutup. giler lama panas periuk tu... sampai kul 5ptg..
mmg hangus seme bende dlm periuk tu,.
sib baik periuk tu tebal, klu x habis meletup periuk tu.
alhamdulillah la xde apa lain yg terbakar. terkejut giler aku...
camne la aku boleh terlupa ni... ish...ish..ish...
sampai la pagi td umah aku still bau hangit lagi...

9 comments on "bau hangit... tp bukan ketiak hangit.."

isz_3707 on December 5, 2008 at 11:41 AM said...

bahayanyerrrrrr..bebaik lenkali..aku plak slalu lupa tutup suis iron..

zaireen said...

astaga...nasib baik x tebakar umah tu..x kena bebel ke?huhuuuhuuu...

feeza said...

uit naza... bahaya tu... biar betul?!

NaZa on December 5, 2008 at 1:57 PM said...

iszan - iron tu dulu slalu gak lupa nk off. skang xde dah. tp api dapur gas ni???.. huhuu..

zaireen - lepas padam api, phone faiz, terus kena bebel la....

feeza - betul.. lupa plak nak amik gambo periuk yg dh hitam legam tu. ekekek

fadillah on December 5, 2008 at 8:00 PM said...

Mak aiii Naza...sungguh berbahaya tuuu.heheh..alhamdulillah takder apa. aku ada skali, lupa tutup suis iron..hahaha...tp aku senyap jer la.tak bgtau husband aku pn.

NaZa on December 5, 2008 at 10:37 PM said...

maizah - klu iron tu, mmg slalu n xpernah bgtau asben gak. ekek. nnt membebel panjang dia. haha

noniey alias on December 8, 2008 at 9:25 PM said...

biar betul ko naza. aku setakat ni alhamdulillah lah tak pernah lagi lupa nak tutup apa2. sebab aku ni jenis yang cepat concious. thats y selalu tgk 2-3 kali kalau wat pepe. lain kali jangan wat agi. bahaya..

anyway, salam aidiladha

buzzybug on December 9, 2008 at 10:04 AM said...

bahayanya... nasib baik x ada apa2...

shafa on December 12, 2008 at 6:25 PM said...

mengucap pjg baca...
tp alhamdulillah xde ape2...
lain kl beringat2 yer...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal