Tuesday, December 2, 2008

mission cancelled

Posted by NaZa at 9:39 AM
awal thn depan, abg aku nak kawin. bulan january.
so sebagai adik yg sungguh baik n rajin, aku plan la nak wat souvenir utk wedding dia.. dah siap pinjam sample ngn member..
so ahad lepas aku pi la jalan tar, utk mencarik bahan2 nak wat mende tu...
bile dah survey2.. last2 aku beli dah siap. hahaha...
bukan apa.. aku dok teringat, bulan ni aku bz sgt. akhir thn kan.. nak mencapai KPI seme..
so kena la siapkan seme keje.. so bile pk, sempat ke aku nak wat.
ngan bunga corset, utk org rewang2 tu dlm 70 org...
souvenir utk 200 org lg.. xsempat la... nak potong polistren bentuk bulat tu yg leceh.
ingatkan ada jual yg dah siap... huhuh
dulu, abg aku suh wat hantaran utk dia, memula aku ckp ok...
last2 aku xnak la wat sbb takut xsempat.
lgpun skang kan dah ada assistant, kang abih seme dia tolong decoratekan..

**apsal la hp aku xleh connect ngn pc ni.. xkan rosak plak. huhu.. xleh nak transfer gambo..

0 comments on "mission cancelled"

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal