Saturday, January 17, 2009

Alhamdulillah

Posted by NaZa at 4:35 PM
**entry ni suppose bertarikh 17 feb. tp sbb terlalu awa1 sgt nak share ngn org, aku back date kan. hihih

patutla skang fakhry makin manja ngn aku, asyik nak dok atas perut aku je...nak tido pun peluk2... last week aku wat urine test kt klinik opis ni xde apa2, td pi scan ada apa2 plak. hihi... Alhamdulillah walaupun xbape sedia sebenarnya... xpe.. masa masih panjang.. harap2 semenya sihat sejahtera... doc ckp belom cukup 6 weeks lg.. baru nampak kelongsong xnampak janin lagi.. nnt sebulan lg check.. maybe due date tgh bulan october...

mms abg gambo scan tu, dia xcaya. dia ingat aku amik gambo kat mana2 website send kt dia.. bile balik umah aku tunjuk baru nak caya.. :p tp tu pun macam xpercaya je.. hihih

0 comments on "Alhamdulillah"

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal