Wednesday, January 21, 2009

defect and rent

Posted by NaZa at 11:42 AM
setakat ni.. xde la plak tanda2 menunjukkan fakhry kena chicken pox.. alhamdulillah la...
harap2 mmg xde. jumpa doc malam kelmarin, doc ckp selalunya CP ni start dr badan dulu.. tp anak aku ni kat lengan ngn kaki.. pulak tu tido pakai baju lengan pendek n suar dia kekadang naik ke lutut.. tu agaknya kena gigit nyamuk.. demam pun dah hilang.. harap2 sihat la...

semalam aku pi LA (bukan los angeles hihih).. pi tanda2 mana defect n amik gambo.. pastu pi jumpa agent sewa umah tu.. ada 3 nak menyewa.
1- bebudak U tu la.. 6 org satu umah
2- couple malay.
3. chinese lady 3 org.

memula nak sewakan kt no 2 tu.. tp diorg nak masuk CNY ni.. mana la sempat aku nak pasang grill seme tu. ngn defect segala.. xnak la sewakan dengan condition yg xbest.. yg chinese lady tu x kot. so yg tinggal bebudak U tu jela.. tengok la camne.. aku dah siapkan slide utk defect tu ngn surat nak bg develepor. rasa sakit hati siap kali masuk umah tu...

2 comments on "defect and rent"

kirana on January 22, 2009 at 7:24 PM said...

aku cadangkan bg couple malay..tp depa nk dok awal ek..

erm..yg student tu laki ke pmpn?kalo pmpn ok jer..kalo laki ..hehehhe paham2 jer la

NaZa on January 22, 2009 at 8:48 PM said...

ana - couple malay tu dah dpt umah sewa lain. diorg nak cepat. agent umah aku tu ckp paling worst budak u la.. blok aku tu yg sewa seme lelaki. blok lain ada gak pompuan. diorg asing2kan

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal