Monday, January 19, 2009

demam + .....

Posted by NaZa at 3:20 PM
sepatutnya aku keje arini. sbb last week just amik halfday.. td bertolak dr kg kul 8, sampai dlm kul 12.. tp penat sgt.. so EL jela petang ni... malam td terjaga tido, fakhry merengek, bile rasa badan dia panas.. huhu.. demam la plak. aku plak lupa bawak balik ubat demam dia. just bawak ubat batuk je. huhuh.. so just lap2 ngn kain lembab je, basahkan badan dia. sib baik xde la panas sgt.. so berjaga la aku sepanjang mlm tu..

bgn pagi tu awal la, azan subuh fakhry dah bangun.. pastu aku tgk badan dia ada bintik2 merah.. huwaaaa.. satu family abg long aku kena chicken pox baru ni... so aku takut gak berjangkit ke fakhry... yela.. dia bebudak, nak main peluk2 la, kejo2 la.. xkan nak halang kan.. kang menjerit plak.. so skang ni aku dalam kerisauan kalau fakhry kena gak. tadi sampai je umah terus pi klinik check. tp doc pun xleh cakap apa, sbb xnampak lagi. tunggu 2,3hari ni... harap2 bekas gigit nyamuk je. huhuh.. bukan apa.. weken ni wedding my bro plak kt umah aku.. klu kena, susah la plak nak jaga. ngn org ramai nye. huhuuh.. harap2 jauh kan...

0 comments on "demam + ....."

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal