Friday, January 16, 2009

Happy Birthday My Darling

Posted by NaZa at 9:06 AM
Happy Birthday To My Hubby... Semoga Bahagia ke akhir hayat, murah rezeki so bleh aku beli bag coach menjadi suami yang bertanggungjawab, papa yg mithali.. I LOVE U SO MUCH

kali ni xde sambutan, sbb mengenangkan umat islam di Palestine yg menderita, so xnak la aku berlibur sakan kan... yela, kite gembira2 kat sini, diorg menderita kat sana... cehhh, ayat xhingat. muahahah.. padahal tgh pokai. ekekek... ala.. dah beso2 ni xyah la nak sambut2 kan... aku wish pun ok dah... padahal klu time aku dia wat camtu, 7keturunan mesti ingat...siap dendam2 lagi. ahahhaha.. hadiah pun postpone yek. hihih sorry abang...

p/s td aku telah memboikot satu lg produk iaitu McD. aku telah menurunkan sticker vip mcd yg ditampal di kereta kitorg dengan berat hati. hihih.. so kurang la satu godaan. klu x hari2 tgk stiker tu tergoda hati nak beli mcD.

2 comments on "Happy Birthday My Darling"

noniey alias on January 16, 2009 at 12:02 PM said...

bagus..bagus..aku pun boikot gak sedaya yang boleh.. semalam huggies murah compare ngan drypers.. so aku tak amik ah huggies... aku rela beli yang mahal skit..

mcd pun aku teringin nak makan... tapi aku tahan... aku teringin PB..huhuhu

anyway happy birthday faiz.. ala ko ajak je lah dia kuar makan kat luar... takde lah nak special2 sgt pun just belanja makan je...ehehe

Anonymous said...

Sama2 la kita cabut stiker McD...thanks!!

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal