Thursday, January 8, 2009

mood gembira

Posted by NaZa at 4:07 PM
skang dah tuko ke mood gembira plak. hihihi
dpt call dr develepor, ckp suh amik kunci..
so wat appointment sabtu ni kul 10.30 pg, amik kunci n file seme..
check umah klu ada apa2 kerosakan...
xsabo nak perabih duit, nak renovate umah...
hahaha.. macam la ada duit byk..
pasni pening kepala la plak nak carik duit. aduuuiiiii...

keje dah siap, skang tgh isi form performance review utk last year..
so melepak jela.. hahah..
sambil2 menjenguk website airasia..
plan cam nak pi langkawi bulan 4 ni...
nak amik package skali hotel.. 5hr4mlm, 4adults 1infant, rm890...
hotel 3star je, bukan nak lepak lama2 dlm hotel pun..
rasanya murah ke? .
aku tau.. korang seme mesti dah sampai langkawi...
aku je blom lg...

6 comments on "mood gembira"

fadillah on January 8, 2009 at 4:45 PM said...

ala naza..aku tak pernah pegi lg pun...hehehehe.so..kita sekapal...

isz_3707 on January 8, 2009 at 5:14 PM said...

akupun belum jejak bumi langkawi koooooo..aku aritu ckp ngn laki aku, tahun ni aku NAK GAK gi langkawi, dia sengeh jek, nyampah!

kirana on January 8, 2009 at 5:23 PM said...

wah2 besenang lenang nampak :P
cepat send kat aku form review ko ekekkeke..aku nk tiru :P

dah dpt kunci ek..bagus la..cepat2 masuk umah baru ..

NaZa on January 9, 2009 at 9:22 AM said...

maizah - jom kite pi cuti2 langkawi tahun ni..

iszan - ko pi je booking flight hotel seme, tp guna cc asben ko. ahhahah

kirana - xsiap lg la form tu.. tgh tunggu org lain intvw ptg ni.. nnt baru ubah2. hihih

shafa on January 9, 2009 at 12:30 PM said...

xpenah pi lg lg langkawi sejak2 dh besra nih...
last pi ms form 2...
igt nk pi gak tp bulan 8 nih...b4 puasa...
dh murah sgt dh tuh ngan pakej mcm tuh...

NaZa on January 12, 2009 at 5:16 PM said...

shafa - aku dah booking dah pakej tu.. hihi. akhirnya, harap2 xde la halangan ke apa.

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal