Tuesday, February 17, 2009

activiti di hari minggu

Posted by NaZa at 11:42 AM
pagi ahad, siap2 pi amik sedara asben bawak pi LA. nak suh wat quotation utk wiring seme.. kitorg siap masuk umah student sebelah sbb nak tgk camne diorg pasang seme lampu kipas. sempoi je... tp pesal amik mahal... sib baik ada sedara leh tolong. tp still la kena bayo gak kan.. dia pun cari makan gak... xbleh la nak murah2 sangat.. so sabtu depan pi beli barang ngn dia n terus pasang..

settle2 seme, anto dia pi kajang semula, dalam kul 1 kitorg bertolak pi umah ana kat seremban. dia wat majlis cukur rambut + house warming. hubby xsuka pi umah ana ni... nak tau sbb apa? sbb dia cakap umah ana luas.. dia jeles. hihihi.. tp jauh la nak pi tpt keje, abih duit. klu dia xpela. tgh2 antara dia ngn asben dia... dah makan2 seme, fakhry mula la menunjukkan perangai dia selepas nampak air... sebelum basah kuyup baju dia, better la aku blah dari situ. hihihh .. dlm kul 3 camtu terus bertolak ke politeknik PD, nak anto laptop adik ipar plak.. nak install printer, test2 apa yg patut, sampai la kul 6. huhuh... xsempat aku nak berpiknik kat PD. huhuh

tp masa lalu pantai tu, aku ckp kt hubby, nak gak singgah. so kitorg singgah kt pantai telok kemang. masa tu fakhry baru nak terlelap mata. macam xsampai hati plak nak berenti. tp ada plak parking kosong. so turun la gak.. tercengang si fakhry tgk lautan yg luas bile terjaga..
eh abg ada jerawat la.. :p

ronda2 kt gerai.. ingat nak makan, tp si fakhry tunjuk2 kat laut.. so bawak la ke pantai... memula takut nak main air.. pastu bile kaki dah cecah air, xmoh plak naik. huhu. bile dokong, dia memberatkan bontot.. hubby cakap, lain kali kite pi lg sbb tgk fakhry cam enjoy je ngn air kan.. lgpun xbape jauh dr KL pun... best kt pantai PD ni sbb pasir dia xmelekat. klu kat batu buruk, abih terbenam kaki aku. susah nak jalan..

cubaan melarikan diri sbb takut dengan air. hihi

masa ni dah start xtakut ngn air, siap nak berendam lg.. tp baju spare dah xde.. suar mandi dia ada. tp kang ngn aku skali basah...
cubaan mengambil gambo semasa matahari terbenam.. ahha. tp camera cikai, so gambo gelap la.

1 comments on "activiti di hari minggu"

noniey alias on February 18, 2009 at 11:31 AM said...

aqil plak takut ngan air. kitaorang puas paksa dia main kat air tu tapi dia tak nak. dia duk sibuk kejar ketam je..

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal