Tuesday, February 3, 2009

bahana durian

Posted by NaZa at 2:16 PM
aritu ternampak gambo durian kt blog maizah, teringin la plak nak makan...balik dr giant ahad lepas.. ada gerai jual durian baru je bukak..rm6/kg. abg beli 3biji jek.. lgpun nak merasa aje. tu pun paksa gak beli, sbb b4 tu aku suh beli, dia wat xtau je. huhuhu

smlm kan cuti.. aku bukak la 1biji.. masa tu fakhry ada..bg la sket kt dia... suka tul fakhry ngn durian, tp ngn kulit durian, hahah takut bebeno...aku suka dengki dia, aku letak kulit durian keliling aku, so dia xleh dekat ngn aku...melalak2 dia kakakak.. dekat je sket, pastu lari.. sian2. nak ambik video tp kesian plak. ekekke....malam tu hubby plak bukak sebiji lg... menumpang gak sekali fakhry....

akibatnya... malam td kul 3pg camtu aku jaga, solat rasa panas je badan dia. ingatkan sbb tangan aku sejuk... tp dlm kul 5 lebih camtu aku terjaga, aku rasa badan dia panas, suh hubby pegang gak, mmg panas. huhuhuh.. demam la plak fakhry... masa aku anto td dah kurang sket panas.
tp sat ni bbstr bgtau, badan xpanas, tp dia bernafas kuat, cam panas dalam.. perut naik-turunlaju je... nak tido xleh. last2 bbstr masukkan ubat demam sumbat tu, mandikan ngn ice, dah ok sket. skang tgh tido. huhuh... pasni no more durian yek sayang.. huhuhu

contoh gambo durian klu ada org xkenal. ekkeke

5 comments on "bahana durian"

fadillah on February 3, 2009 at 2:59 PM said...

sedapnya naza....aku sampai skang tak dapat makan lg...nnti lenkali makan, minum la air yang dituang kat pangsa durian tu. orang tua2 kata boleh kurangkan panas badan...

kirana on February 3, 2009 at 3:03 PM said...

wehh aku dah leh mkn kerrrr?
adoi teringin la pulak tgk gambar ni!

noniey alias on February 3, 2009 at 11:39 PM said...

aqil syahmi pun takut giler dgn durian. bila sebut durian je, dia mesti cakap taknak. kalau tak nak bagi dia gi dapur time aku masak, aku mesti letak durian kat pintu dapur..hehehehe

shahi said...

hmm tengok gambar durian nie... cam teringin lah pulak...

NaZa on February 4, 2009 at 10:30 PM said...

maizah - aku lupa nak minum air letak kt pangsa tu.. bile dah buang dlm tong sampah baru teringat..

ana - leh la kot makan, sbb benda panas2 kan elok. ekekek

noni - best gak kan dengki2 camtu. ekekke

shahi - gambo tu cilok dr org lain punye website.. mmg la nampak best kan...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal