Friday, February 13, 2009

Geng pengembaraan bermula .... upin & ipin

Posted by NaZa at 2:54 PM
sape dah tgk?????
aku teringin nak pi tgk movie upin dan ipin tu kt cinema..
dah lama aku xpi tgk wayang.... kat KL ni mmg aku xpernah tgk pun..
dulu masa study adala.. eh kaya plak aku time tu kan.
masa dah keje, xde plak duit nak tgk. ish.ish..
berbalik cite tadi... emmm. cam best je tgk trailer n feedback orang..
tp aku takut la plak nak bawak si fakhry tu...
dia dah la xbleh tgk org ramai2. teruja lebih... lagi plak mesti ramai bebudak lain..
nnt satu keje aku nak mengejo dia dlm tu huhu..
camne yek? klu main terjah je, takut xde tiket..
klu booking plak.. emmm... tgk la mlm ni decide..
tp aku ckp dah kt hubby, klu fakhry wat hal, dia yg kena keluar. hahahah

2 comments on "Geng pengembaraan bermula .... upin & ipin"

Anonymous said...

kitorg pon penah bwk damia gi tgk madagascar 2.mula2 dia ok la..start je cite dia wat hal.naik turun tangga.lame sgt iklan nk tunggu cite start.last2 ayah dia bwk dia kuar...

NaZa on February 16, 2009 at 3:11 PM said...

zaireen - sib baik fakhry xmain turun naik tangga... n dia tido lena dlm tu. hihihi

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal