Tuesday, February 3, 2009

mati lemas??????

Posted by NaZa at 9:54 AM
masa aku nak amik kunci umah dulu.. aku tgk swimming pool kt LA tu kotor sgt. pastu siap dikepung ngan tali xkasi org masuk..nak tanya management tp lupa.. yela, kite bayo seme maintenance fee kan, tp xleh pakai facilities yg ada..rugi la camtu kan...sabtu lepas aku pi, still sama gak keadaannya... dah berlumut lantai.. huhuuh..umah aku pun xde org repair defect.. ish geram tu. bape lama la nak tunggu kan. dah la dulu tunggu upgrade umah, skang ni plak nak repair defect.

berbalik pasal swimming pool tu... masa kuar dr lift nak balik tu.. tgk la notice board... "budak 8tahun mati lemas dalam kolam renang" lebih kurang la kot bunyi tajuk tu... aku lupa nak amik gambo keratan paper tu.. dlm tu xmention nama pangsapuri tu... tp apakehal kan nak tampal paper tu klu xberkaitan ngn LA aku kan.. rupanya ada budak mati lemas dalam kolam tu. huhuhuh.. paper 28 december... patutla diorg tutup kolam tu. bukan penghuni LA, org luar... eee.. seramnya... otak aku mula la pk bukan2.. kot malam2 nampak budak mandi kt situ. hihih.. sib baik aku amik keputusan xmoh dok situ.. hihihi

pemandangan masa airnya bersih..

2 comments on "mati lemas??????"

kirana on February 3, 2009 at 11:26 AM said...

tu ada hikmah ko tak duk situ..hihi..takuuttt

brp lama dah ko anto report..bg masa plg lama 2 wks.. kalo tak wat ko call folow up

NaZa on February 4, 2009 at 10:32 PM said...

ana - tula.. sib baik la aku xmoh dok situ. klu x, terbayang jek. hihihi

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal