Saturday, February 28, 2009

nak ikut ke tak yah ikut?

Posted by NaZa at 7:46 PM
my hubby outstation 10-14 March ni.. pi langkawi..macam nak ikut je.. tp aku dah booking ticket pi cuti2 mesia ke langkawi akhir bulan 4 ni... xkan la nak ikut plak hubby aku... lagi plak dia keje, bukan jenjalan pun.. tp dalam keadaan aku skang ni n ngn fakhry yg mmg tgh manja ngn papa dia, takut aku xlarat nak jaga dia... macam minggu lepas. hubby balik kul 11 malam camtu, sanggup dia tunggu walaupun dah mengantuk.. kalau bunyi grill pintu cepat je dia pi tgk pintu walaupun umah org lain. sian je. klu papa dia pegi 5 hari tu, camne la kan...
tapi xkan aku nak cuti 4hari. boring la.. duduk dalam bilik hotel je.. bosan2.. baik aku keje.. tah xtau la camne lg. boss dia bg bawak family.. tengok la camne... kot2 tetiba boss dia ajak2 ayam je. hihiih.. terpaksa la cancel nak balik terengganu... ingat nk balik cuti maulidur rasul ni.. otak aku dah plan macam2 nak makan apa. huhuuh.. xpela.. lain kali la kot..

3 comments on "nak ikut ke tak yah ikut?"

noniey alias on March 1, 2009 at 10:09 PM said...

kalau aku, aku ikut. hahahaa... yang penting aku leh cuti. free kan. walaupun duk dalam bilik je, tapi leh jalan2, aku tak kesah. huhuhu

noniey alias on March 1, 2009 at 10:09 PM said...

kalau aku, aku ikut. hahahaa... yang penting aku leh cuti. free kan. walaupun duk dalam bilik je, tapi leh jalan2, aku tak kesah. huhuhu

buzzybug on March 3, 2009 at 8:23 PM said...

xyah ikut. pi langkawi buat abis duit je. shopping la abis2an masa pi yg bulan 4 tu... hehehe...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal