Tuesday, February 24, 2009

penatnya...

Posted by NaZa at 11:00 AM
skang ni rasa penat je aku... malam lepas makan, terus masuk tido... klu xtido pun bergolek2 atas tilam je. fakhry, papa la kena layan dia... dia pun sib baik xde la ngada2 sgt ngn aku. cuma kadang2 mmg dia nak suh aku tido kan dia.. tp abg senang je, on pc bukak youtube cite upin-ipin.. so layan la fakhry ngadap cite tu.. ish..ish.. xberilmiah sungguh. malam2 cite pun dah xbape best. cite rempit2 la, cintan-cintun.. bosan gue... cite keliwon pun xseram mana.. dah la umah aku bleh tgk tv3 aje.. channel lain hampeh xde siaran.. bosan2..

weken baru ni mmg penat tul, sabtu pi lowyat, repair laptop adik ipar, pastu pi kajang beli barang2 utk pasang umah baru. ahad plak pi midvalley ada iproperty event. tp xbyk developer yg join. umah pun mahal2 skang ni n jauh2. huhu.. pastu nak pi tgk cousin husband yg baru bersalin, sekali dia belom balik umah lagi daa... ujan plak tu. plan nak bawak fakhry mandi swimming pool cancel.. so dok umah je petang tu... tp still rasa penat sampai la skang ni...

3 comments on "penatnya..."

kirana on February 24, 2009 at 12:31 PM said...

penat ada 'isi'..gitu la :P

umah jauh ..cuba kira2 mcm aku bagi tu hihihihi

shahi said...

naza.. confirm ada ker?? tahniah... tahniah...

NaZa on February 25, 2009 at 2:27 PM said...

ana - lps makan mmg la perut berisi.. tu yg ngantuk je. huhuhu

shahi - tahniah? thanks.. hihih

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal