Monday, March 30, 2009

ahad yg penat..

Posted by NaZa at 2:55 PM
kul 10 lebih aku gi opis, settle keje sket.. kejap je aku stay, xleh claim replacement leave pun... kul 11 lebih pi opis hubby plak sbb dia ada meeting ngn boss dia... dok la melayan fakhry kt opis tu, menconteng kertas, sofa, suar aku, kaki tangan dia... sampai la kul 2.30.. pi lunch n terus pi umah sepupu hubby. ayah ngn adik ipar aku datang nak nengok cucu.. dah anak menantu hantu ni xreti nak balik, terpaksa la diorg datang.. hihih.. sape cakap xnak balik? aku nak balik, abang la keje aje... :p.. nak tunggu cuti panjang sket tunggu bulan 5 la gamaknya baru balik...

sampai umah diorg, ayah pi puchong la plak... kitorg lepak2, pastu kak ngah ajak tgk kaklong. dia baru je keguguran.. melepak umah dia sampai la maghrib. yg kecik seme pompuan, terpaksa la fakhry main masak2 ngn diorg. ekekek.. balik dari umah kaklong pi beli sate, n pi balik umah sepupu abg... masa tu fakhry baru je nak tido dari pagi xtido.. so sampai umah tu dia dah merengek2. .. kitorg melepak2 sampai la kul 11.30malam... penat tul rasa... sbb selalu kan aku tido kul 9 lepas makan. hihihi

akibat dr seharian xtido... hari ni, fakhry batuk+selsema+ demam...fakhry klu xcukup tido, mmg la demam.. tp bbstr cakap td dah kurang sket... harap2 xberlanjutan sbb aku takut tekak dia berkahak lg. nnt kena wat mebulizer. huhuhu

1 comments on "ahad yg penat.."

kirana on March 30, 2009 at 3:31 PM said...

hoyeh2 la pasnih ..dah siap semua dah ahhaha

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal