Tuesday, March 10, 2009

akhirnya... xjadi ikut ...

Posted by NaZa at 9:07 AM
akhirnya aku xjadi ikut hubby ke langkawi pun... cuti mmg dah apply n dah approve, tp sabtu baru ni, fakhry kena flu n wheezing dia tu datang balik... sampai xleh tido n xnak makan... pagi tadi pun still batuk2 berkahak. tp xkuat sangat bunyi dada dia.. so klu aku pi ikut hubby, dah tentu2 aku kena jaga dia dari pagi sampai malam sengsorang sbb hubby keje kan. klu kt sini malam je aku jaga.. tp adik ipar ada dtg teman.. ok la..

tp yg aku xpuashati, malam tadi tgh kemas2 brg dia, hubby dapat msg dari client company dia tu, " xyah bawak baju formal, kite meeting bersantai je.." waa.... ini x adil, mmg diorg pi bukan nak meeting, nak berjalan+shopping la ni. ish..ish... dengki2...

0 comments on "akhirnya... xjadi ikut ..."

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal