Friday, March 27, 2009

Badminton

Posted by NaZa at 1:08 PM
masa aku nk amik immunisasi 18months utk fakhry baru2 ni, hubby terjumpa kt klinik, member sama2 main badminton masa zaman U dulu-dulu. so dia ajak hubby join diorg main khamis malam jumaat kt court badminton kt puchong nun... aku mmg mmberi sokongan 110%. ekke..
yela.. dulu, bile suh exercise, alasan paling kerap muncul, xde geng. kt tganu ada mmbr main badminton. alasannn...

so malam tadi dalam kul 9 camtu dia pi la. fakhry???.. bile kuar bilik papa dia xde, menangis la dia. wat perangai xnak tido la.. wat sepah la.. kul 11.30 baru nak tido. letih ooo... dalam kul 3 lebih dia jaga semula, menangis.. bile hubby nak pegang dia tolak-tolak ngn kaki, pastu paling ke aku suh angkat nak pi luar. masa kt luar pun, bile hubby nak dokong dia xnak.. MERAJUK tu... huhuhu.. lama gak la dia xnak ngn hubby, siap hubby nak kecik hati plak. ekekek.. tp cam kelako je... pastu bile hubby nak masuk bilik, baru dia hulur tgn suh dokong.. macam2 la fakhry, pandai merajuk...

pasal games malam tadi, hubby cakap byk uncle2 cina yg main.. mmg xde melayu pun. dah mmbr yg ajak tu pun cina2 kan.. tp walaupun dah tua, bekas pemain 'state' pun kalah ngn org tua.. ahahahh.. wat malu je... :p .. "harap2 pasni pi la yek abang... jgn plak tahun depan baru nak main semula.. :p" masa akhir tahun lepas, dia ada join gak main badminton ngn boss dia n geng2 melayu yg lain. tp sejak2 boss bz. lepas raya terus stop.

3 comments on "Badminton"

buzzybug on March 27, 2009 at 9:09 PM said...

kak naza x pi main sekali ke? hehehehe....

buzzybug on March 27, 2009 at 9:09 PM said...

kak naza x pi main sekali ke? hehehehe....

NaZa on March 30, 2009 at 3:12 PM said...

niza - tunggu hubby beli raket fakhry dulu baru leh pi, kang berebut raket ngn bapak dia plak... :)

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal