Wednesday, March 18, 2009

emergency leave..

Posted by NaZa at 11:05 AM
isnin baru ni aku EL. kul 6.30 pagi bbstr fakhry call, ckp dia demam.. so ingatkan nak suh abg jaga fakhry pagi n aku pi keje n pastu aku amik la EL petang. tp lepas solat subuh, aku terus tido, tgk fakhry pun nyenyak tido, decide malas nak keje. hihih bangun kul 9, siap2 pi klinik amik injection utk fakhry 18months... actually fakhry dah 19bulan pun... heheh.. aku ni slalu lembab... dalam kete, hasut2 abang xyah gi keje. dah dia outstation 1week kan, so apa salahnya cuti sehari. hihih.. dia call boss, n his boss said OK... so lepas tu pi opis....

aku nak pi klinik kt opis tu, nak check due date. yee.. officially aku nk bgtau aku dah preggie 9weeks.. Alhamdulillah.. n due date maybe 19.10.2009. heartbeat doc cakap ok, pembentukan janin pun ok.. so start monthly checkup next month.. b4 ni masa aku wat test, abg xde so kali ni dia nk tgk gak sbb dia ckp, xde feel... so bile dah nampak janinnya baru ada feel... ada ke camtu...

lepas tu pi servis kete plak, dah terlebih mileage pun... suh abg tanya diorg betulkan alarm yg xberbunyi n sun visor yg tertanggal.. dah namanya proton kan, ada la yg xpuashati.. tp dah kite kuar duit, kena la betulkan apa yg xok kan... settle2 seme pi makan, pi pos opis nak claim rebat tunai, balik umah dah kul 4.30... kejap je masa berjalan, tu xpi shopping ke apa kan... gitula cite activity seharian bile aku EL. ekekke

7 comments on "emergency leave.."

kirana on March 18, 2009 at 2:53 PM said...

aku nk emel entry ni kat bos..hahahah

okinokiyo on March 19, 2009 at 12:17 AM said...

wahhhhh..congratsss...
yeye fakhry dpt adikkk

zaireen said...

patutla hr tu cm malu2 je nk bgtau ye...anak2 kite lebih kurang sebaya la nnt ye..anyway congrats...

buzzybug on March 20, 2009 at 10:33 AM said...

congrats kak naza... ;)

noniey alias on March 20, 2009 at 2:22 PM said...

congrats naza... bagus lah fakhry ada teman main nanti..hehehe

fadillah on March 21, 2009 at 10:53 AM said...

congrates naza..:P

NaZa on March 23, 2009 at 1:47 PM said...

all - Tq 4 All Your Wishes. marilah bersama2 menambahkan umat islam di muka bumi. hihih

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal