Wednesday, March 4, 2009

games - langkawi - fakhry

Posted by NaZa at 4:46 PM
malas tul nak update blog. this week ada training.. tp bukan sbb training aku malas nak update, tp rasa macam bz. yeke bz? hihi. sempat lagi aku main mobs wars dalam facebook. tp smlm aku reset account sbb nak try strategi baru... klu x ok.. aku reset semula. hihihi... tp mlm td aku donlod game simcity dalam henpon aku.. dah melayan sims dalam henpon plak... huhu. aku ni mmg xleh jumpa games... asyik nak main. nak main dalam PC anak bujang ku berebut nak tgk kartun, so donlod dlm henpon jela... tu pun byk kali cubaan merampas henpon ku oleh anak bujang ku tu... jeles sbb xmelayan dia...

pasal langkawi, aku rasa macam nak ikut je... tp macam sibuk la skang ni.. this month seme nak tapeout, tp kang aku xpi, tetiba xde keje rugi plak. macam dulu2, hubby ada family day kat langkawi gak, tp konon bz la sgt time tu, sbb boss xbagi cuti2... last2 keje yg ditunggu lambat tiba. rugi tau... tgk la camne 2/3 hari ni.. klu still ada ticket flight aku pi la.. klu dah abih, maknanya mmg xkasi aku pi la... suka la tu, hubby aku, leh berlagak bujang seminggu.. :p

sbb dah lama x update, aku masukkan sekali la seme gambo masa weken baru ni...
anak sape la yg tido lapik kotak ni,.... sian tul... huhuh
sesi bermandi-manda di swimming pool, mama xjoin sbb xde baju spare.

3 comments on "games - langkawi - fakhry"

kirana on March 5, 2009 at 8:43 AM said...

mgu depan training lagi wehhhh..sempat ke ..
cewah cubaan tak bg ko pegi :P

kalo jadi pi..nk pesan kuali :)

Umie on March 9, 2009 at 6:34 PM said...

ala ciannya fakhry tido berlapikkan kotak2 aje...huhuhu

baik pegi je langkawi tu...rugi woo!!! (cubaan menghasut ko nih)

NaZa on March 10, 2009 at 5:23 PM said...

kirana - xabih2 ko ngn kuali.. beria2 nak masak ni... :p

umie - terpaksa tido atas kotak sbb umah xbasuh lg, tgh wat wiring..

atlast xpi gak langkawi.. simpan duit utk bulan depan jela...

 

MySelf MyView Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal